30/8

Skolan fortsätter bra, men min tyskalärare kommer nog bli min död. Jag är ju näst intill rädd för honom. Han känns som en äkta gammal tysk lärare som fortfarande lever kvar på 50-talet, känns sådär faktiskt. Det gör det inte lättare att hänga med heller, ha har gått igenom halva tyskakursen på 2 lektioner känns det som, vill inte ens veta vad som väntar mig resten av året. I 2an hoppas jag i alla fall på en lite skönare lärare än honom. Får väl se vad som händer, kanske vänjer jag mig vid honom och lär hans sätt att lära ut. Men just nu känns det verkligen som att betyget kommer hamna precis på G men sedan är jag nog lite ringrostig efter sommarlovet med.
Nästa vecka är det då dags att bli nollad, undra hur detta kommer gå. Men det ska bli kul, gäller väl bara att bjuda på sig själv och hoppas att det går vägen.
Nu är det snart dags för kvällens handbollsträning, så ni får ha det bäst : ) ¨
KRAM


Lång dag!

Längsta dagen i dag då, halv nio till halv fem. Lite halv segt men gick snabbare än jag trodde det skulle göra faktiskt så man kan ju hoppas att det känns så hela tiden, tyvärr tror jag väl inte det då.
Kändes konstigt att klockan var så himla mycket och det var helt dött på hela Lindholmen typ förut vi som slutade så sent då. Efter skolan bar det av in till stan med Pink lady's, trevlig fika på Fröken Olssons och sedan en lite rusch till bussen, men det skadar ju aldrig.
Imorgon är det dags för hyffsta slapp dag i skolan, endast två lektioner känns väldigt gött faktiskt inte så man dör av för många lektioner i alla fall.
Nej dags att hoppa i säng så man klarar av den tuffa morogn dagen!

Skolan!

Torsdag och fredag, två första dagarna i skolan kändes riktigt bra faktiskt. Men känns konstigt med så stor klass och att det är 22 tjejer och bara 8 killar. Men det löser sig väl det med.
Känns skönt att gå i en ny skola, hade änna tröttnat på den gamla nu och nu är det massa nytt folk med känns riktigt kul faktiskt. Men dock känner man sig ganska liten och vilsen som etta.
I morgon är det dags att direkt börja läsa efter schema men det blir nog ganska slappt har ju inte träffat mer än två lärare så, det kommer säkert bli bra!

Helgen har jag tillbringat med handbollen, haft en ritktigt tjäck relationshelg, med 10 kamp på brännö och aktiviteter i Skatås. Var längesen man höll på med lekar på detta sättet och längesen jag har varit med såhär mycket folk och varit såhär social i 4 dagar i sträck. Låter precis som jag är värsta torr men det var inte så jag menade.


Nej, nu är det väl dags att pysa i säng med tanke på att jag måste gå upp klockan sex  i morgon, känns riktigt tungt faktiskt : / Hade gärna haft sovmorgon till typ 12, det hade varit riktigt gött faktiskt, men man får väl anstränga sig och försöka komma upp!

Kram


Skolan imon!

I morgon börjar det då ja, skolan! Jag är väldigt nervös och vet med mig att det inte kommer bli många timmars sömn inatt. Men jag får väl göra det bästa av det hela i morgon. Men det kommer säkert lösa sig, man får väl tänka att det är lika för alla. Alla är nya i klassen, man är inte ensam om att vara det!
Värst av allt kommer bli att gå upp halv sju, har nog bara gjort det en gång under hela sommarlovet, inte för att jag brukar göra det men i alla fall. Sena nätter och sena mornar. Så att kunna komma upp ur sängen är väl mardrömmen än så länge. Men det får väl lösa sig det med, får väl köra med ungefär 10 väckarklockor då borde jag ju komma upp i alla fall. Ibland önskar jag att jag var morgonpigg så det inte skulle vara sååå jobbigt att gå upp på morgonen, jag snozar kankse i en halvtimma så får alltid sätta klockan en halvtimma innan jag bör gå upp så jag inte försover mig och det brukar ju som tur är lyckas men ibland så somnar jag om och hör knappt klockan ändå, snacka om att verkligen vilja sova!
Nej men får väl försöka börja med att sova blir väl att ligga och läsa en bok eller kolla på någon film så man blir lite trött i alla fall. Tänker på vissa kompisar som gått i skolan i en vecka och behövt gå upp såhär tidigt hela tiden, jisses, jag hade nog dött på cupen! Väldigt glad att jag hade ganska långt sommarlov ändå..
Nej nu får det bli sängen med "Gossip Girl", grymt bra serie för dom som gillar mode, ungdomsskvaller och kärlek. Verkligen en amerikansk serie känns det som. Men grymt mycket bättre än en historia bok, men det finns ju de som gillar det bättre men för mig i alla fall!
Ha det bäst alla  : )


Dagens outfit

Dagens outfit

Connie, American talent 2007

http://www.youtube.com/watch?v=QWNoiVrJDsE

3 dagar kvar!

Nu är det ynka 3 dagar kvar till skolan börjar för mig. Känns väldigt konstigt men ändå lite nervöst!
Men för en gångs skull känns det ganska kul att börja skolan med tanke på allt nytt och alla nya människor.

Molniga sega måndag, vill ha sol nu de sista dagar! Så man kan få njuta av solen lite till...men nej solen vill visst inte dyka upp. Till kvällen är det träning, ovanligt, nej inte sepciellt.
Sen får vi väl se om man kanske åker in till Nrj in the Park!

Lite snygga outfits från människor på stan:

Söndag

En helt vanlig söndag, när ingenting speciellt händer får man passa på att måla naglarna, testa lite olika klädkombinationer, testa frissyrer och sådant som man inte har tid med i vanliga fall. Det är väl det som är skönt med söndagar. Men idag ska jag faktiskt iväg och kolla på min favorit när hon tävlar : ) You rock girl!

Musiken som strömmar ur mina högtalare nu:
She Sang - Johan Örjansson
Happy - Saving Jane
Big Girls Don't Cry - Fergie
When You're Gone - Avril Lavinge
I'm A Terrible Person - Rooney
Mother - John Lennon

Sarah Jessica Parker (Carrie Bradshaw)


17/8

Varför kan allt bli så rörigt? Att man varken vet fram, bak, in eller ut, när man bara undrar vad som ska hända och hur man ska känna nästa dag. När man ändrar känslor och tankar från dag till dag!
Blir inte riktigt klok på något ibland. Känns som man är helt vrängd, att allt kanske blir helt fel eller kanske kommer det bli helt rätt, man vet aldrig vad som ska hända. Visst vill inte att allt ska vara förutsägbart heller, men vill ändå kunna känna vad jag vill när allt är som mest rörigt. Så man bara kan fixa allt så det känns bra och inte helt fel och upp och ner.
Känns som hela alltet blir rörigt nu, t.om. detta inlägget, hoppas någon förstår vad jag menar så jag kanske slipper känna mig helt ensam. Eller så någon annan inte känner sig ensam om att ibland är verkligen allting jätterörigt.
Kan man inte bara få "svar" på sina frågor och känna vad som verkligen är bra istället för att vela fram och tillbaka hela tiden. Jag orkar inte!
Men som det brukar bli, så händer det något antingen något som man förväntat sig eller helt tvärtom något man verkligen inte tror ska hända och så löser sig allt på ett eller annat sätt. Men varför måste man ens komma i perioder när det känns såhär. Vill bara kunna leva i nuet och inte känna så mycket bara njuta. Men tyvärr är det väl inte så lätt för alla, jag tillhör en utan alla dem som inte kan det. Måste alltid tänka på allting och det blir förbannat jobbigt, att alltid känna efter, tänka och fundera på om jag gjort rätt, sagt rätt eller något i den stilen.
Varför gör man alltid saker och ting så stort för sig istället för att bara låta det gå förbi och njuta av det bra som varit?
Life is a bitch sometimes! Men jag får väl ta tag i mig själv nu och försöker njuta av det lilla jag får och det allra bästa jag har mina vänner, ni är min egna änglar, speciella på alla olika sätt, men jag älskar er för vilka ni är och hur ni ställer upp för mig!

Skolstart snart!

Snart är det dags att börja på ny skola, eller det är en vecka kvar. Kanske tidigt att börja tänka på det nu, men eftersom flera av kompisarna börjar i morgon känns det konstigt. Att inte längre gå med dem jag har gått med sen ettan i alla fall några av dom, att inte gå på samma skola som flera med umgås/umgåtts med. Känns inte ens som vi ska börja skolan, bara åka dit en dag och sen inte komma tillbaka. Det där låter helt sjukt men känns verkligen konstigt.
Men det ska bli betydligt mycket roligare att börja skolan nu än om jag hade behövt börja nian.
Men,men ska väl inte börja oroa mig riktigt än får njuta några dagar till!

Helgen har varit en kul helg, en hel helg fylld med handboll, som gick riktigt bra faktiskt. Vinst till och med fast för vårat andra lag med skit samma vinst som vinst : )
Nu väntar en vecka med mycket träningar, men ska slappa så mycket jag kan kommer väl inte bli så mycket av det sen.

Ha det underbart
Lycka till imon alla som börjar skolan ; )

Falkenberg!

Två underbart lata och sköna dagar i Falkenberg med min ängel, kan inte bli mycket bättre. Och sol har det varit med även om det blåst lite för kallt och varit lite för mycket moln vissa stunder har det ändå varit riktigt skönt att lägga ut handduken på Skrea strand och bara njuta av livet och sommarlovet.
Igår kväll var det mycket snack och sen iväg och köpa "Sex and the city" säsong 2 och 3, hem och lägga sig och kolla på det. Det är bäst! De 4 tjejerna är ju bara för bra.
Idag blev det träning och beachen, underbart!
Nu är det dags för Liseberg i morgon, inte varit där på över ett år tror jag, ska faktiskt bli kul.
Nej nu är det dags för "Sex and the city".

+ = BÄST!

..

image89

..

image88


Go dag :)

Började dagen med att träna med Alinne, gick alldeles perfekt! Vi var ju riktigt duktiga haha!
Tyvärr blev det inte sol och bad som vi hade hoppats på, jag som hade hoppats på mycket sol och bad idag, får väl hoppas att det kommer imorgon istället. Så istället för att attackera stranden, bar det av in till stan för våran del. Där gick vi runt och kollade på lite grejer vi var faktiskt duktiga och shoppade inget (det där gäller väl framförallt mig), köpte bara present till min lilla mamma. Efter en del tittande och provande bar det av hemmåt igen och nu under kvällen har jag bara latat mig med pizza, glass och Bridget Jones, känner mig lite tjockis. Men "vissa" dagar får man väl unna sig något gott och vara lite onyttig. Det måste ju vara tillåtet!

Varför ljuger man egentligen? Eller visst ibland ljuger man för att man inte vill att någon ska få reda på något (Det man inte vet har man inget ont av) men ändå. Att ljuga om saker som man kan bli påkommen om och som är ganska genomskinliga. Det blir ju bara pinsamt när man ska försöka ta sig ur det och förklara sig. Varför ljuga för att försöka impa på någon, jag personligen vill i alla fall inte att någon försöker impa på mig genom att ljuga det blir ju bara falskt. Känns bara så onödigt. Handlar det då om att man är avundsjuk, osäker eller att man vill vara någon annan än den man är? Önskar att alla blev bättre på att inte ljuga, för i slutändan så är det ändå sanningen som är bäst, visst man kanske blir sårad eller får någon som är djupt besviken på än, men i slutändan så är det väl ändå bäst!
Jag hör hellre sanningar än lögner!

 Glassugen? ;)


RSS 2.0