Fräscha outfits


Tråkigt väder

Igår vad det Midsommarafton, med fruktansvärt tråkigt väder regn från det att jag vaknade till det att jag gick och la mig. Så jag kände mig allmänt seg hela dagen och inte på något superhumör. Hatar verkligen regniga dagar, fy fan för dem! Men det blev ändå en mysig midsommar, kommer ju fler kvällar att ha kul på och väldigt många var på sina land igår så ja, det var inte så många hemma ändå.
Idag har det varit en slapp dag, med epillerig av benen och fixat om på mitt rum, riktig städar dag. Känns som rummet blivit lite större även om det är väldigt litet.
Ikväll blir det väl att slappa, kolla tv och skriva packningslista. För i morgon måste de packas, ska iväg med J och I på hadbollsläger i en vecka till Jönköping ska bli riktigt kul faktiskt. Sen när jag kommer hem konfimeras min lilla älskade vän <3
Hoppas alla hade en bra midsommar även om vädret inte var det bästa på alla håll!

Kram

:/

Det känns helt konstigt, har inte lust till något, ingen ork heller för den delen. Allt känns så tråkigt och onödigt bara. Vill inte känna såhär mer är ju bara jobbigt och vet inte vad jag ska göra för att det ska kännas bättre heller för den delen. Menmen hoppas att det blir bättre snart.
3 timmars träning idag och igår känns rejält i kroppen och i morgon är det ett nytt 3 timmars pass. Det är ju nästan en nära dödenupplevelse att träna så hårt så länge, men man får visa sig strak och bita ihop.
Ne får försöka hitta på något att göra nu får se vad det blir! ♥

Måndag

Idag blir det inget långt inlägg finns inte så mycket att skriva, en ganska valig dag tandläkarn och sedan träning. 
Inte orkat så mycket mer under dagen som gått. Har varken haft lust eller ork.
Men ska snart träffa lite kompisar ska bli kul, får man se vad som händer.
Ha det bäst!

Kändisar

Tänk att vara kändis klart man vill de, tjäna mycket pengar, få vara populär, kunna resa och köpa massa dyra fina kläder. Men om man tänker efter tänk vad de upplever, snacka om att få höra massa bullshit om sig hela tiden men det är väl antagligen något som hör till när man är känd.
Men inte bara det att man hör massa om sig, tänk alla krav att du se bra ut, ha snygga kläder, vara smal och man ska helst vara jättenyttig, de ska väl få äta lika mycket skräpmat som oss utan att någon ska bry sig.
Tänker på stackars Britney Spears hon har ju fallit sönder totalt. Visst jag vet inte vad det beror på men man kan ju undra om det har något med kändisskapet att göra, visst jag tycker att hon var betydligt sötare förut och allt sådant. Men så är det med oss "normala" med att först kanske man är jättesöt men på några år "förfaller" man sig lite.

En sak som jag skulle vilja är ju att se ut som en kändis, att kunna få gå på galor någon gång ibland och få bära dessa fina kreaktionerna som de bär och på vardagarna kunna köpa alla fina kläder och sådant. För vem vill inte det!
Men tycker bara att det är så hemskt med vissa saker, som att tjejer svälter ihjäl sig på grund av att de vill se ut som en kändis eller kändisar som svälter sig och för att inte tala om modeller. De går ju på kokain halva bunten för att kunna överleva utan att äta. Att man ska behöva gå på droger bara för att man måste hålla vissa mått är ju hemskt.

Men om man blir kändis får man nog ta vissa konsekvenser!


Parfymer


Cuphelg

I helgen har man då spelat handbolls cup (Junicupen), inte för att det var speciellt många lag med men det var ändå kul och det bästa av allt vi vann allt, ritkigt roligt faktiskt och vi fick våra efterlängtade mästartröjor haha!
I går var det ritkigt varmt och jag brände min lilla nos men men det gör inget då fick man i alla fall färg i ansiktet.

Har väl inte hänt så mycket mer mysig filmkväll igår också annars inget speciellt! Så nu i veckan blir det träning och sen är det midsommar :)
Känner mig såå oplanerad inför midsommar, får nog börja planera lite så det händer något roligt.

Kram

SOMMAR <3

Jag säger bara älska sommar! Det finns inget bättre!
Riktigt trevlig kväll igår också, så två trevliga kvällar i rad kan nog inte sitta bättre!
Igår var det ju sommarklippet på mig, inte för att det blev så stor skillnad men skönt att ha det fixat inför sommaren.

Sommarkäder jag vill ha!

Bal och avslutning!

Får väl ta två saker i ett nu när jag inte hunnit skriva på några dagar. Det har varit både bal och avslutning.

Balen blev väldigt lyckad och alla var jättefina i sina klänningar. Det kändes dock väldigt konstigt att se alla så uppklädda, man har ju annars sett dem i vanliga kläder.
Väl på skolgården skulle vi ta kort och som vanligt fick jag sitta ner, men jag undrar verkligen hur det kommer se ut för stolarna lutade neråt så man gled ner hela tiden och fick världens sämsta hållning, så det ska bli "kul" att se det! Efter fotograferingen bar det av till bussen som skulle ta oss till Reveljen, där vi skulle tillbringa kvällen.
Det var ritkigt fint där nere, det ligger ju vid vattnet så det var riktigt mysigt och balkommitén hade gjort det jättefint.
Maten vi fick var trerätters, tyvärr inte det godaste jag ätit. Under matens gång skulle man rösta på kvällens kung och drottning plus att det var folk som blev nominerade (två i min klass), de olika nomineringarna var t.ex. "Årets dunk", "Årets bästa kompis", "Årets fåfängaste" m.m. Lite senare på kvällen blev det massor med dans och efter värkte mina fötter så jag nästan ville såga av dem. Men det var det värt.

Igår var det avslutning vilket var lite sorgligt faktiskt. Kändes väldigt kul att sluta och så men kommer sakna väldigt många, men vi får försöka hålla kontakten så gott det går.
Men i kyrkan var det jättefint, alla var så duktiga på att sjunga blev väldigt lyckat.
Efter sången skulle alla få sina betyg (blev väldigt nöjd med mina) och sen fick vi säga hejdå till alla.
Nu bar det av till stan, 15 tjejer som skulle käka på Hard Rock och vi hade ett födelsedags barn mitt i bland oss som fick lite extra väl inne på Hard Rock och det blev en väldigt rolig kväll!

Idag är det då dags för sommarklippet! Inte för att jag ska göra något speciellt men det är alltid bra att fräscha upp håret inför sommaren.

Ha en underbar dag!
Kram

Sommarhelg!

Vilken underbar helg och vädret fortsätter vara underbart, kan det vara bättre!?
En helg med segling, övernattning, sol och bad! Lovely! Tyvärr blev vi lite brända efter seglingen men det kan man hoppas att det lägger sig inför imon, för då är det dags för bal, för övrigt var seglingen underbar, perfekt väder och bad från båten, vi kollade in Göteborg när den kom in, sjukt mycket båtar ute och på bergen längs med så satt det fullproppat med folk. Så när jag blir vuxen ska jag lätt skaffa mig en båt, det är ju livet att vara ute på vattnet. 
Ska bli kul att ser hur alla ser ut i morgon på balen och vad alla tjejer har för klänningar.
Sen är det snart, snart avslutning. 3 dagar kvar!
Nu sitter jag här med J och lyssnar på gamla godningar och sjunger till för det vilda! 
 
Klockan är över halv elva och det är jätteljust ute känns helt underbart!

Ha det underbart
Kram


Varma torsdag!

Ännu en sommarvarm dag, underbar men väldigt varmt. Men ska inte klaga för då kommer det väl bli kallt eller börja regna så nej jag klagar inte. Men hade gärna skippat skolan.
Härlig skoldag, idag åkte iväg och badade på rasten, fick dock gå med blöta trosor resten av dan men vill man ha lite skoj så får man lida lite med.
Men sedan blev det ett helevte efter skolan att ta sig ända till Skatås för att springa men väldigt jobbig färd dit med försenad buss, missade spårvagn osv. men tillsist kom jag dit och då var det dags med milen. Inte det jag hade längtat efter mest i den här värmen, menmen jag tog mig igenom det och det gick faktiskt hyffsat bra med tanke på värmen.

Nu är det snart skolavslutning bara 6 dagar kvar! Hurra!

Nu vill jag vara kunna sticka ut till havet med lite fika och ligga och glassa i solen och bada! Livet liksom!
Men tyvärr så får man pinas i skolan!

Nu orkar jag fan inte mer bullshit, det är fan sinnesjukt att det ens går att snacka och hålla på så mycket som det görs, vad är grejen jag fattar fan inte! Jag ska inte säga att jag är ett oskyldigt barn som aldrig sagt något dumt om någon, men varför kan inte allt bara förändras över en natt! Men det känns som att just nu är allt helt överdrivet och det är för mycket av allt!

Kram Nina


Snyggingar!


Nationaldag!

Idag är det Sveriges nationaldag och det blev strålande väder och väldigt varmt. Sånt här väder älskar jag.
Sommarvärme är det bästa som finns då du bara kan dra på dig shorts, linne och flipflop - det är livet liksom.
Idag var man på stranden ett tag, varmt men tyvärr så var det monligt då och då, sedan var det vidare in till stan kolla lite i affärer och så, mysigt och nu är det snart dags för grillat, mums!

Nu vill jag bara sluta skolan, slippa all skit jag hör i skolan hela tiden. All bullshit som sägs orkar inte höra mer!
Så nu är det bara 7 dagar kvar och jag längtar så jag håller på att spricka. Men innan det är det bal som gäller på måndag!

Ha det bäst!

Beachen nästa!

Måndag

Skönt att komma hem efter en riktigt seg dag i skolan. Kändes som jag var i skolan i minst 10 timmar. Men det sköna med denna dagen att jag gjorde mitt sista prov för terminen. Känns väldigt skönt nu.
Ikväll är det träning, ska bli kul!
Sedan ikväll kan man bara slappa, inte koppla en ända tanke till pluggning.
Bara 9 dagar kvar till skolavslutningen! Längtar!

kram

Riktigt söt klänning!


Sommar godis



Längtar så grymt mycket efter sommarn nu, speciellt efter två perfekta dagar med sol och varmt långt in på kvällen!
Vill så gärna ha sommarlov nu. Men inte så långt kvar nu och på onsdag är det ledigt, riktigt skönt att slippar skolan!

Tråkiga söndag!

Söndagar är nog den tråkigaste dagen i veckan, men snart är det sommarlov och då blir det bättre. Tur är att det är bra väder idag, dock måste jag plugga idag. Sista provet på måndag, ska bli väldigt skönt!
Trevlig kväll igår ;)
En lite vinglig cykeltur skadar aldrig och en myggpromenad vid vattnet.
Nej nu blir det ut och pressa i solen en stund!


God Morgon!

God Morgon!
Nu har man vaknat upp efteren mycket trevlig kväll med tjejerna igår. Ni betyder och ni vet vilka ni är <3 
Idag blir det att plugga och kanske åka in till stan och shoppa lite. Så får man se om något kul händer ikäll.

Jag är så glad för er skull, jag visste någonstans att det skulle bli bra.

Nu kan jag hoppas på att det blir mycket sol och en varm skön dag!


Ha en underbar lördag!♥

Slappa fredag!

Ännu en ritkgit go dag, slutade nio, önskar att det vore tema-veckor oftare. Men tyvärr var inte vädret detsamma idag som igår :/ Hade gärna haft ritkgit bra väder idag med, så man hade kunnat steka lite till med A ;)
Nu ska jag snart iväg och hjälpa kompis att fixa inför tjejmiddag, så nu hoppas jag på en riktigt trevlig kväll tjejerna!

Tänker på dig och honom hela tiden, vill inte att något fel ska hända mellan er. vill inte, vill inte!
Jag hoppas och ber att allt löser sig!

Hoppas alla får en underbar fredagkväll det är ni värda efter en kanske för några tuff vecka!

kram

RSS 2.0