Solstrålar

Vem har tid att sitta inne i detta fina vädret? Inte jag i alla fall. Vill bosätta mig utomhus och bara kunna vara ute och njuta av detta vädret hela tiden. Jag har gått och blivit totalt kär i sommaren, den kunde inte komma mer lägligt än den gör i år.
Funderar på om söndagen ska bli min dag för årets första dopp, är rejält sugen på det i alla fall...

Ikväll blir det myspys med lite tjejer, mycket trevligt måste jag säga. Kolla in min väns nyrenoverade lägenhet inte helt fel måste jag säga.

Lätthet

Allt känns så lätt, som om allt har slagit sig till ro och att man bara hör fåglarna kvittra. Kanske inte riktigt så lugnt, men allting känns så mycket lättare nu. Och vädret detta underbara väder kan inte sluta älska det, så nu hoppas vi på att det är såhär sommaren ut.

Ännu en ledig dag och jag bara älskar dem måste jag säga. Härligt att ligga på altanen och slappa med musik i öronen. Eftermiddagen tiillbringade jag med Jossi nere vid Röda sten i solen tillsammans med lite naturgodis och massa härligt prat. Nej nu känns det verkligen att det snart är dags för ett sommarlov!

flower

underbart väder idag, känns verkligen som sommar och jag är överlycklig. Kul för alla som tar studenten idag att få göra det i detta underbara vädret. Skön lat ledig dag idag, eller har faktiskt hunnit både träna, pluggat (i solen såklart) och städat. Snart är det dags att hoppa upp på cykeln och cykla för att ta emot en gammal barndomskompis som tar studenten idag. Riktigt härligt för henne!


Dagen till ära i detta fina vädret får det blommigt för min del.

image250
Klänning, Indiska


ledighet + studenter

I morgon och på onsdag är det tid för ledighet, helt underbart. Två dagar där man kan lata sig och njuta, dock lite plugg men när man får två dagar ledigt så stör inte lite plugg.
Imorgon ska man på student också, träffa en gammal barndomskompis jag inte träffat på hur länge som helst, ska bli grymt kul att träffa henne. Känns helt sjukt att folk ska ta studenten nu redan och att det inte kommer gå på gymnasiet mer. Vågar inte ens tänka på hur konstigt det kommer kännas när det är min tur!

Nu när man är ledig kanske man ska plocka fram den kära symaskinen snart och sy lite, börjar rycka lite väl mycket i fingrarna på mig. Ska nog måla upp lite och sedan kanske det blir lite sömnade nästa vecka redan, vi kan ju hoppas på det i alla fall...

Mammi

Grattis Mamma på mors dag!
Jag älskar dig!

Myspys

Gosig kväll igår med min favorit tjej! Det blev grillat, en promenix, färgning av hennes hår och som avslutning på kvällen PS I love you. Toppen kväll med andra ord, var längesen vi sov över nu faktiskt, var på tiden faktiskt.
Dagen började med att en liten tjej trippade ut från mitt rum och tassade över till sig för att sedan åka och springa Stafett-Sm, som jag självklart var bänkad till, gick ju riktigt bra. Kul för dig vännen min! 

I morgon är det dags för min och Gosses redovisning, om vi är taggade...jajamen till tusen måste jag säga. Nu ska det blir en bra avslutning på naturkursen, för sedan kommer jag aldrig mer läsa naturkunskap på gymnasiet och det ska bli så underbart, inga joner, metangaser eller liknande.

image249

Elle - 1963

Min kära kompis har i Paris köpt Elle ifrån 1963 som hon gav till mig. Vilken ängel hon är! Så himla underbart att bläddra i dessa tidningarna, även om jag inte förstår ett skit för att det står på franska så älskar jag dem. Att se hur de skrev modetidningar då är skillnad från idag måste jag ju förstås säga, fast det kanske inte är så kostigt å andra sidan.


image245

image246

image247

image248

Ni har nu tittat lite i Elle ifrån 1963!

Wonderful days

Två underbara dagar nu eller ja samhällsprovet räknar vi bort dock. En ledig dag och odag endast 2 lektioner fast första lektionen hade jag inget att göra så satt och målade istället. Klippning idag rök omkring 3-4 cm så nu är det lent igen. Skönt att klippa lite till faktiskt. Blev lite shopåping med, en blommig klänning och ett par blommiga trosor. Mums för blommor, absoluta sommarkänslor över blommor.

Upp och jobba i morgon då. Är inte så fruktansvärt kul att dela ut reklam. Tur att jag ahr min trogne vän med mig på dessa grymt svåra uppdrag, annars hade jag varit så grymt uttråkad!

Mmm...Marabou

Härlig dag idag, bara två lektioner. Men desto mer ångest innan första lektionen då vi skulle få tillbaka våra matte nationella....Men det slutade helt okej, hade kunnat gå betydligt mycket sämre så jag är nöjd. Skönt att ha det gjort i alla fall. Den långa listan med saker som ska göras börjar faktiskt kortas ner nu och efter fredag kommer jag kunna ta bort ytterligare två saker, ljuvligt.

I morgon har jag turen på min sida för jag är ledig, helt underbart. Hade inte kunnat komma mer lägligt faktiskt. Min kära lilla Loppa har klippt sig idag och det blev ju kanon fint, efter många men så åkte det av. Så nu är det min tur nästa eller jag har inte så mycket att ta av, men lite i alla fall.
Känner för lite shopping faktiskt, får ser var som händer på fredag om man kan få till lite shopping. Kan hoppas på att jag hittar något trevligt!
image244

Love at first sight

image242

image243

Lovestone

image239
Stenen som liknade ett hjärta, som jag fann på stengången i trädgården
image240
image241
Mitt nya linne, älskar lilla rosetten och spetsen som är upptill och nedtill

It's a beautiful day

Vaknar upp och tittar ut och solen skiner, kan inte bli bättre. Metrologerna lurasde mig igår, kanske tur att de lurade mig så och inte tvärtom för då hade jag blivit grinig. Men kallt var det ju tyvärr fortfarande. Men inte mycket att göra åt saken bara att sätta på sig kläder efter väder och vara glad. Slapp och go dag idag, två lektioner varav en vi gick hem ifrån för man skulle göra eget arbete, så det fick göras hemma istället.
Fredag blir det klippning för min del, får se om jag vågar klippa det lite lite kortare eller om jag bara toppar det, beror nog på vilket humör jag är på. Men tror nog allt att det blir de förstnämnda.
Mycket plugg denna vecka menmen får försöka ta det med ne klackspark.

Kollade PS. I love you igår innan jag gick och la mig, kan inte sluta älska den filmen. Har strax läst ut boken med, de skiljer sig ganska kraftigt blir som två olika berättelser men båda är helt underbara. Så för er som varken sett filmen eller läst boken gör det!

image238
Ska nog sätta mig lite med min Nylon tidning och drömma mig bort lite....

Pink nails

Nu har jag faktiskt pluggat och hunnit måla mina naglar med, även om jag har vairt iväg på cupen idag igen. Vårat lag vann allt, så det känns gött. Att starta försäsongen med att gå ut och vinna en cup.
Synd att det har blivit så sjukt kallt igen, usch var så grymt kallt att spela idag, var ju utomhuscup. Att stå på avbytarbänken till och från var bland det kallaste jag har varit med om på länge. Efter matchen hade jag på mig 5 tröjor och det var fortfarande kallt. Vill ha tillbaka den värmen som var, var så grymt skönt att bara kunna ha en kofta på sig på morgonen och bara ben. Men nej tillbaka till jeans och jacka blir det väl då.

image237

Sometimes is life like a small box and you get out of it

När allt strider emot än, när allt känns bara blä och man är negativ och grining mot allt och alla. Då vill man bara försvinna för ett tag, ut ur den lilla bubblan man hamnat och bara vara borta ett tag för att sedan komma tillbaka och kunna njuta av allt det fina man har egentligen. Man klarar helt enkelt inte av att njuta av det man har, kanske för att man har alldeles för mycket även om stundvis kan det kännas som allt för lite. 
   Du får en röd ros, du blir lycklig, rosen vissnar och dör och du gör det ihop med det. Du njöt men njutningen försvann lika snabbt som den kom, man har alltså kanske inte uppskattat det lika mycket som man borde. Men vad vet jag? Inte är jag någon forskare i människors beteende och tänkande...
   Kanske är man bara rentav väldigt trött på allt för tillfället och vill ha lite nytt, där kommer det igen. Man uppskattar inte det man har ibland. Tror inte jag är ensam om att vara dålig på att inbland uppskatta det man har mer än vad man gör!
Depp, depp men får la bli dags för pepp, pepp!


Let me touch the sunshine!

Lite shopping idag igen, mycket trevligt. Ett linne, nagellack och även en after sun, förbereder mig för sommaren. Ikväll blir det någon typ av coctail middag, ska bli riktigt trevligt. Inte träffat dessa tjejerna på ett tag så det blir perfekt. Men innan blir det till att stressa en del, får duscha och allt i hallen efter träningen och sen sticka direkt men det blir säkert bra ändå.

I helgen väntas det utomhus handboll, så jag hoppas på strålande sol och klarblå himmel. Regn är väl det minst önskade.

Vi räknade t idag att det är 13 skoldagar kvar för oss, helt underbart. Men på dessa 13 dagarna ska det vara flera prov, redovisningar och muntliga framträdande, jisses stressigt värre. Men bara att lägga i sista växeln och köra järnet nu så kan man slappa sen!

image236

Datorkunskap

Sitter här och ha datorkunskap, mindre kul kanske. Menmen snart är man klar med denna kursen med och ska bli grymt skönt.

Riktigt trevlig kväll igår på Topshop, många hade grymt fina klänningar. Såg två tjejer i långklänningar och oj vad jag önskar att jag var lång och passade i långklänning. Men tyvärr, får väl bli i mitt nästa liv istället. Det bjöds på en liten modevisning med, som var väldigt trevlig. Det blev helt enkelt en trevlig kväll!

Köpte en tröja, ring och ett armband så lite inköp blev det allt. 

Factory Girl

Dagen började med nationellt prov och avslutades med nationellt prov. Till skillnad från andra skolor hade vi båda delarna på en gång, vi satt alltså i 3 timmar och räknade matte. När man väl satt där och hade gjort allting och kollat igenom allt kunde man ju känna sig lite smart även om det kanske är en massa fel, så kan man alltid låtsas.
Hemma var det dags att sätta sig med power point presentation tillsammans med mitt chokladhjärta.Riktigt färgglatt blev det faktiskt, inte riktigt klart men snart! Låg och kollade Factory Girl och vaknade precis, inte för att filmen var dålig nejnej den gillade jag eller de 50 minuterna jag såg men var för trött...

Är grymt sugen på att sy nu, har massor på lager i huvudet men som alltid har jag som minst tid nu. Men men får trösta mig med lite shopping på fredag och imorgon ska jag in på Klänningskväll på Topshop, så för er som ska dit så ses vi säkert. Tack älsklings flickan min för du bjöd med mig!

image234


Nymålade naglar

Precis målat mina naglar, i två lila nyanser en lite ljusare och en lite mörkare. Fick tipset från en bloggerska http://www.fatale.se/author/natalie  fast denna tjejen målade alla hennes naglar i olika färger. Testa er fram det piggar upp lite.

Dagen i skolan avslutades med att jag somnade på natur lektionen, vi såg på film och jag kunde verkligen inte hålla ögonen öppna så jag valde att stänga dem och sova lite, grymt skönt. Men desto jobbigare att jag var helt slut hela dagen efter det. Som tur var piggade tärningen upp mig lite och vi fick den glada nyheten att vi slapp springa beeptestet idag. Det hade jag aldrig orkat med.

Jag längtar tills onsdag!

Update

Grymt dålig update av mig måste jag säga, men jag har inte tid att sitta inne i sådant här fint väder, plus måste skylla ifrån mig lite när mitt internet har krånglat massor. 

Fredagen var en härligt kväll med mycket dans och skratt, det var nämligen en traditionell skolfest, för det är nästan så man kan säga att det börjar bli lite av en tradition med dessa festerna. Så det var en härlig kväll, allt dansande gav oss nästan träningsverk.

Lördagen, började med att jag fick reda på att det inte blev något jobbande, vilket jag blev lycklig för eftersom det var så fint väder. Så istället sprang jag bort till mitt lilla A där vi satt ute och solen och bara njöt med musik och massa snack. Kvällen avslutades med en 18 års fest för söta Larne, toppen kväll. Så min helg har varit perfekt, nu ska jag tyvärr avsluta den med en massa plugg menmen det är sånt som får ske och snart är det som sagt var sommarlov.

Nu ska jag springa ner innan min far målar trappan så jag inte kommer ner mer.....

sjätte maj

Dagen gryr och jag gnuggar mig i ögonen och hoppas på att det är en sommarlovs morgon. Men ack vad fel jag hade och då hade jag aldrig plågat mig själv med att gå upp så tidigt. Ett evigt tjöt om hur jag längtar till sommarlovet, men det är ju så man blir knäpp.

Sitter här och lyssnar på Daniel Lemma och bara njuter, ännu en ny upptäckt inom musiken. Tack vare min granne har jag fått ta del av ljuvlig musik, när man hör honom spela blir jag lugn i hela kroppen. Musiken känns sommar, riktigt mycket sommar. Just nu tror jag att jag kan förknippa det mesta med sommar. Om någon skulle säga skidor skulle det blir vattenskidor, om någon säger vinter så jaa efter den kommer värmen och så kan vi fortsätta.

Ikväll blir det Desprate Housewives, för alla som är lika mycket nördar som mig när det gäller det. Verkar som det ska bli ett utav de bästa programmen, vi får väl se vad som dyker upp ikväll. Känns lite påminnande The OC, bland de sista avsnitten när det blir storm där med och där trillade Kirsten som var gravid och i DH är det Sussn som tydligen trillar och är gravid hmmm... hoppas inte på någon flopp bara, men tror inte de sviker mig nu!

image232Glasögonen fyndade jag i en lådad där det låg en massa gamla solglasögon som jag hade när jag var liten.
image233

Balkongen min hemstad

Jag älskar min balkong, för alltid nu när det är varmt ute och jag kommer hem ligger solen på där och kan ju inte bli skönare än att man tar sig lite jordgubbar och mango, sätter sig på balkongen med musik och mindre kul plugg. Men att plugga i solen med musik och frukt gör det hela lite lättare i alla fall och snart är det sommarlov. Endast fyra veckor kvar, underbart!

En härligt kvällspromenad, fylld med en massa tjöt och ännu mera skratt. Så underbart! På tal om att skratta, igår hade det samlats en massa männsikor här i Göteborg i Botaniska trädgården bara för att skratta. Härligt på sätt och vis, men man borde känna sig lite olustig när man står där och skrattar åt jaa, i princip ingenting. Men det kanske är det som är härligt!

Nu blir det min lilla koja med boken PS jag älskar dig, har sett filmen och nu gett mig på boken och de skiljer sig åt mycket men älskar båda två. Så fint skrivet!

image231

Fresh Fish

Idag har jag varit på Fresh Fish, helt grymt duktiga designer det finns gömt här i Sverige. Gick runt som i ett paradis och bara kollade och kände på allt fint som hängde där på sina galgar. Ville bara ta med mig allt hem och bära det på mig varje dag, hela sommaren ut. Det bjöds på liten modevisning med, myckte bra det med. Fina kläder visades upp även här.
Fotoförbud, synd det annars hade jag kunnat knäppa upp hela minneskortet, får nöja mig med att kolla runt på internet och ha det i huvudet.

Vädret fortsätter i rätta takter mot sommar, fylld med brunbrända ben, glass, stora badlakan på stranden, musik, grillning, skratt och absolut inget att plugga. Jag längtar!

Vitsippor i backarna står

image229
image228
image230

Uppknäppta byxor

Som sagt inga bilder igår men idag blir det.

Jobbat idag, när jag som bäst står där kommer det en man som varken knäppt knappen i byxorna eller stängt gylfen och då kanske ni undrar hur jag såg det. Jo för det man ser är ett par röda kalsonger som lyser och hela hans paket hänger i stort sätt utanför. Jag vet man ska inte kolla men, det gick inte att inte lägga märke till.
Det var väl det mest intressanta om hände idag på jobbet, väldigt segt och extremt lite folk idag, undra om alla låg hemma och sov efter en hård natt?

Middag igår då, grymt trevligt. Ett helt gäng med jättegoa tjejer, även om det var första gången jag träffade dem kändes det som jag hade känt dem länge. Så det var grymt och maten ska vi nog inte ens tala om, så fruktansvärt gott tror jag gick upp minst 10 kilo. Så en mycket härlig kväll igår, med mycket skratt.


Var på stan en stund igår innan och hittade som sagt var ett halsband och en ring, som kommer här på bild.


image226

image227

När lillan kom till världen

Det blev inte mycket till bilder igår inte, kom hem sent och då orkade jag inte sätta mig framför datorn. Idag har jag varit i stan halv dagen så inga bilder än så länge heller.
Fyndade ett jättefint halsband och en ny ring, undra om jag kommer använda den flitigt eller om den kommer att läggas bland mina smycken. Ringar och jag har aldrig varit bästa kompisar men med tanke på att den var så fin var är det värt ett försök.
Köpte även present till lillan som fyller år på måndag, men hon får det ikväll. Då vi några tjejer ska ut på restaurang och fira henne lilla trollet. Okej nu låter hon som en liten bebis och det är ju faktiskt inte sant. Men för mig har hon alltid varit lillan..

Köpte min nya kärlek med Nylon den är helt underbar, alla härliga bilder som ser ut som street bilder. Mums till den och jag är så lycklig att jag hittat den här i Göteborg.

Vi får väl se om det blir några bilder ikväll, ganska tveksamt men i sådan fall blir det i morgon istället, för nu hinner jag verkligen inte!

Maj, maj måne jag kan lura dig till Skåne!

Det var en trevlig dag igår, inte för att det hände något speciellt direkt men det var bara kul och trevligt. Så en bra valborg för min del, hoppas ni också hade en bra valborg och att ni inte råkade somna i någon buske, som våran lärare bad oss att inte göra. Undra vad hon tror om oss egentligen!

Vädret idag får mig att vilja gråta, så sjukt tråkigt menmen med så mycket sol som det varit det senaste är jag inte förvånad för att det börjar regna. Och för oss som är pollen allergiker är det lite skönt då det regnar bort lite för ett tag faktiskt.

Kanske dyker upp lite bilder senare idag eller något.

RSS 2.0