Flyttar till devote

Nu tar jag mitt pick och pack och flyttar till www.niinap.devote.se istället! Får se om jag kanske kommer tillbaka hit, men en lite flytt blir det allt.

Fladdrande kjolar och brunbrända ben

Härlig dag på stan idag, lagom varmt och inte allt för mycket folk. Tyvärr måste jag väl säga att innehållet i affärerna är mindre roligt nu, ligger precis mellan tömning och inkommande bland kläderna. Så om två veckor borde man väl kunna räkna med att hitta lite mer tycker jag. Men hittade lite i alla fall, en fin blå kjol från Indiska, jag som annars inte använder blått föll faktislkt för denna, sedan blev det även en blå vit randig tygpåse. Mina få blå kläder fick idag lite kompisar med andra ord. Kommer en liten bild ikväll på dagens fynd!

Vaknade i natt av att mobilen ringde fast då trodde jag att det var mitt alarm så jag var beredd på att gå upp. Men när jag öppnade ögonen såg jag att det var lite för mörkt för att vara klockan tio. Märkte då att det var mobilen som ringde och inget alarm, svarade och i luren var det min söta rara kompis som är i Californien som ringde. Det blev ett glädjeskutt i magen på mig. Hon förstod ganska snabbt att jag var väldigt yrvaken men bablade på ändå och kom med en liten trevlig nyhet att hon hade köpt en kjol till mig från forever21, det var i princip det hon ville ha sagt med det samtalet. Så när luren väl var pålagd upptäckte jag att klockan var halvfyra. Men när man får telefonsamtal från Californien är det skitsamma om klockan är halvfyra på natten.

Styrsö

En riktigt mysig dag blev det med tjejerna, grymt kul! Bad, måsjakt, kubb-spel, "så kan det låta" spel och en riktigt lång middag. Dagen blev kanon och nu är jag helt slut, blir en varm skön dusch och sedan lite sex and the city att somna in till, kan inte bli mycket bättre. Nu hoppas jag på bra väder i morgon så kroppen kanske kan få blottas lite i solen.
Har råkat ut för färkylning dock, fast än så länge är den inte så farlig. Så det blir huskur för min del i morgon i hopp om att jag inte kommer bli sjuk, för det ska man inte vara på sommaren. Det finns ingen tid till att vara sjuk!

I'll be missing you

Ännu en vecka har gått som jag spenderat med massa härligt jönköpings folk. Fast denna veckan tillbringades här i Göteborg, det har vankats Partille Cup här i Göteborg. en mycket trevlig vecka med massor av sol, härliga människor och handboll. Kunde inte bli mycket bättre, men nu kommer jag sakna alla jönköpingsbor som jag hållt ihop med i tre veckor.
När jag kom hem möttes jag av ett internet som inte fungerar, det är ingen favorit hos mig. Så nu sitter jag med ett rostigt trådlöst internet som tar en evighet att fixa med, men bättre än inget får jag väl säga då.

Nu ska jag snart ut till Styrsö med lite kompisar, ska bli himlans mysigt att träffa er tjejer.

 

Nu vill jag ha tillbaka förra veckans värme och sol, nu har det regnat lite det räcker så.


RSS 2.0