Tjejen som vet vad hon gör med pennan i handen!

Tjejen som står för illustartionen i Nylon är en gudinna på att måla, älskar hennes bilder dom är så härliga på något sätt. Känns inte flr komplicerad men ändå som om det ligger mycket omsorg bakom bilderna.
Om ni precis som jag gillar hennes bilder kan ni alltid kolla på www.estherlovesyou.com



1234 - Feist

Hittat en ny älsklings låt, 1234 av Feist åh hennes röst är ju helt underbar.  Kanske till och emd ska utvidga de till ett nytt favoritband bland alla andra favoriter. Asså musik kan förgylla min dag har jag kommit fram till och musiken finns alltid där för än. Det finns musik när man är ledsen, arg, glad eller helt enkelt bara vill höra dessa ljuva toner.
Pratade med min kompis om musik i skolan som ämne och vi kom fram till att i alla fall våra lärare har förstört ämnet musik. Minns allt nians musiklektioner som för mig bara var en plåga, när man fick sitta och lyssna på klassisk musik och gissa vem det var och när vi bad om lite nyare musik eller i alla fall sådant som vi lyssnade på sa hon "jaa, men visst jag har litet nytt" nästa gång kom hon med det senaste av klassisk musik och alla bara suckade.
Nej jag skulle vilja ha musik på nytt men med mer musik historia och inte bara klassisk musik och testa på instrument, kanske gå igenom en hel låt och lära sig att både spela och sjunga den. Jag är avundsjuk på dem som har så bra musiklärare.

Jag lyssnar på musik varje dag skulle jag tro, olika tid varje dag men för det mesta blir det från att jag kommer hem från skolan tills jag går och lägger mig på kvällen och somnar med musiken i öronen. Det blir ju som en drog och en drog jag aldrig vill vara utan. Jag skulle börja gråta om någon stal eller förstörde min älskade Mp3 och om jag tappade den skulle jag vara så arg på mig själv.


John Legend           Feist                   Lykke Li                 John Mayer             Joshua Radin

Några av mina favoriter, lyssna på dem och dröm er bort!

Gladiatorsandaler

Jag letar efter ett par bruna eller svarta gladtiatorsandaler men hittar inga som jag vill ha, de ska vara ganska platta med bara dryga 2 cm upphöjning där bak synd att kalla det klack och sedan remmar över fötterna. Om någon vet vart snygga sådana finns så säg till, skulle uppskattas!

Ananas

Idag har varit en underbar dag, riktigt slapp och go dag i skolan. Med en lektion som man slapp så slutade redan klockan elva. Inte helt fel måste jag säga. En runda in till stan där jag fann en klänning jag blev helt kär i och bara var tvungen att köpa. Så nu är jag en kläning rikare, inte helt tokigt.
Blev en liten träningsrunda också, sjukt varmt att träna men samtidigt helt underbart att det är så varmt. Säger bara att jag kan inte sluta älska solen och värmen, den är helt underbar. Stor, gul och varm!

Morgondagen väntas Nationellaproven i Engelska, lite nervöst måste jag säga. Men vi får hoppas på det bästa och jag kommer få tillbaka mitt matteprov jisses undra hur det kommer sluta.

image213
Här är mina tre seaste plagg som jag nämnt i några inlägg. Från vänster, klänning H&M, jeans shorts J.Linderberg och klänning Twist & Tango! Nu är jag ännu mer redo för sommarlov, gå till stranden i dessa kläderna, grilla på kvällarna, picknick i parken, äta glass i stan och bara ligga på balkongen och njuta av livet och att få vara ledig.

Får bli en kvällspromenad med älsklings J ikväll så kan man lura sig själv lite med att det är en sommarlovskväll, kanske fungerar för stunden i alla fall. Fast tyvärr kan man inte vara ute och gå hela natten med en stor filt runt sig vilket är synd.

Servitris

Har idag ryckt i som servitris hos en kompis, vars lillasyster konfimerade sig. Gick fin fint lykades med att varken spilla ut något, tappa något eller krossa en enda tallrik. Men hade nog aldrig klarat av att jobba på restaurang på heltid, man blir ju helt slut och detta var ändå inte på en restaurang.
Men det var trevligt det var de och alla var så himla trevliga och gav massa snälla och söta komplimanger. Det är sådant som peppar än till max måste jag säga och konfirmationsbarnet var väldigt sött...

Skulle nog kunna lägga mig och sova nu men risken är väl att jag vaknar vid tolv och är klarvaken så får allt vänta lite, men sängen kommer behöva välkomna mig tidigt idag i alla fall, var nära på att somna vid matbordet och då är det illa. Hade inte suttit fel med en hel veckas spa, träning, god mat och trevligt sällskap. Lät lite vuxet men hade varit perfekt och ännu bättre hade varit en vecka på en varm plats eller varför inte som min vän ska, en vecka i Paris, hade inte tackat nej.

Men här kommer en bild över dagens kläder, kjol MQ, t-shirt H&M, stumpbyxor Lindex och även en bild på min nya parfym, den jag nämnde i ett tidigare inlägg.
image211

image212

jordgubbar är de bästa gubbarna

Nu sitter jag här och äter min efterrätt. Busenkel och hyffsat nyttig med. Man köper frusen mango och frusna jordgubbar och så värmer man dem så de är mittemellan fruset och varmt och sedan doppar man dom i vanilj kesella. Det är så gott så det nästan pirrar i hela kroppen och vilka sommarkänslor det ger, smaklökarna mina bara vill ha sommar nu, nu, nu.


Weekend

Veckans bilder, från mina och Js alla kvällspromenader. Älska att promenera längs med vattnet på kvällarna när solen går ner.
Tog kort på en vägg fylld med klotter och jag kan inte hjälpa att jag tycker det är sjukt fräckt, alltså när klottre föreställer något inte när folk skrivit sina tags endast, utan måste stå något snyggt skrivet eller vara en bild, då faller jag för det.
Har fyndat en ljuvlig parfym, så om ni kommer ner till Göteborg sök då upp affären Prickig Katt och ta ett andetag av Oilily, jag föll för den och kunde inte låta bli den. Har även fyndat ett par jeans shorts idag, rea och allt mycket trevligt och jag är helnöjd, lite vintage känsla över dem. Kan inte bli mycket bättre. Nu blir det iväg och köpa frysta jordgubbar som ska läggas i min nyttiga efterrätt.

image207

image208

image209

image210

Snabbrunda

En snabbrunda hem och nu snart tillbaka till stan igen för att träffa min gulle och ta med mig min andra del kan man väl förklara henne, för det är väl så de flesta tolkar oss som två delar eller i alla fall i klassen. Sen får vi väl se vad som händer ikväll om det blir hemma kväll eller om något annat trevligt rentav dyker upp. I morgon är det dags för lite träning och sedan iväg till jobbet, gött med lite pengar i alla fall bara en vecka kvar till första löningen (tror jag) och tills studiebidraget kommer (det gillar vi).

Får väl se om man hittar något roligt inne i stan idag, kanske någon trevlig topp eller liknande, hoppas kan man i alla fall. Veckan är i alla fall avklarad vilket är underbart och vilket betyder en vecka närmare sommarlovet. Det omtalade matteprovet från igår då, jo det gick nog helt okej men tyvärr gjorde jag en riktig tabbe som jag kom på när jag i princip tog steget utanför klassrummet och det var försent, men men kan väl hoppas att min lärare har lite förståelse.


Nej dags att springa till bussen!


Tuff matematik men härliga promenader

Som rubriken lyder håller jag på med svår matte eller höll på med för att rätta mig själv lite. I morgon är det dags för MVG-prov som våra lärare kallar det, ett prov på tre kapitel där man kan få MVG eller VG och för tillfället måste jag ju säga att MVG känns rätt tufft med tanke på att jag fick lära mig en helt ny sak idag som tydligen kommer dyka upp på provet. Det får gå som det gå har inga förväntningar, vi får hoppas på det bästa bara.
Dagen har åter igen avslutas med en lång och skön promenad, med lite fotografering men för min del blev det ytterst lite med tanke på att min kamera dog av batteriförlust. Så jag kunde varken lägga in bilder nu eller ta bilder, så det får bli uppladdning av bilder imorgon istället.

Jag har hittat en tjej som säkert många andra upptäckt. Upptäckte henne idag på min datorkunskap, ni ser ju själva hur aktiv jag är där, sitter hellre och kollar runt bloggar mycket mer intressant än att lära sig om excel.
Men hennes adress är i alla fall www.fashiontoast.com hennes bilder är fantastiska och hennes kläder lika så.
Här är lite smakprov:
image205

image206

Imorgon väntar som tur är inte bara ett prov utan också en runda på stan med min gullunge som jag saknar så det blir alldeles perfekt. Vem vet kanske hittar man något trevligt som man kan fylla i garderoben, nu när jag faktiskt renast ut lite saker. Känns faktiskt som det kan gå in riktigt mycket till nu och det blir ju fin fint nu till sommaren, kan inte bli mycket bättre.

Klarblåhimmel och sol

Vädret fortsätter vara på min sida och jag är överlycklig. Älskar detta vädret kan inte bli bättre, idag har jag invigt mina jeans shorts för året, kändes helt underbart att i morse kunna gå i jeans shorts och en stickad kofta utan att ens frysa, mums. Vädret får gärna fortsätta såhär hela sommaren och ett bonus om det ville bli ännu några grader varmare, då hade det varit helt underbart och om sommarlovet ville börja några veckor tidigare.

Tränat idag med gympa-gruppen, grymt kul faktiskt, vi hade combat. Vilket visade sig vara någon typ av blandade kampsporter, måste säga att ledaren såg något proffsigare ut än oss när vi stod där och slog i luften, men kul var det.

Nej nu får jag ta mig i kragen och göra lite skolarbete så jag kan få gå ut någon gång för här inne vill jag itne sitta och ruttna, vill ut i värmen och det härliga.

Take life as it comes not like you want it to be!

Många tankar har träffat mitt huvud under denna helgen, frågan är om man inte tänker lite för mycket ibland. För det känns som man tänker och tänker och sedan slutar allt med att allt är ett enda virrvarr i huvudet och man vet knappt om man kommit fram till något eller om det bara är massa skit, precis som det jag just skrivit kanske är?!

I fredags fyllde Idisen år och vi har överrasknings grillning för henne och hon blev så glad, var så härligt att se hennes ögon tindra av glädje, så underbar unge är du Idisen!

Igår var det jobb med mitt lilla J, väldigt trevligt mycket blandade människor måste jag säga. Sedan beslöt vi oss för att njuta lite med bio och fika. Vi såg på P.S I love you, lite senare än alla andra kanske men fy fan vad bra den var, jag tror jag grät och skrattade samtidigt, jag riktigt rös i hela kroppen under nästan hela filmen. Så om ni inte vet vilken film ni ska se, se den för den är så gripande. Man tar verkligen åt sig av den. Så nu blir mitt nästa projekt att läsa boken med. Kvällen avslutade vi på Condeco, så grymt mysigt och mittemot mig satt riktigt ögongodis, blev lite jobbigt efter ett tag när jag nog kollade lite väl uppenbart menmen jag bjudder på den, det var ju av ett gott skäl kan man väl säga.

Kan väl lika gärna berätta lite om min söndag som lite extra tidsfördriv för er som orkar vill säga, har tränat idag med Loppis, plus i kanten till oss som ska få träningsvärk. Sedan tillbringade vi lite tid på Espresso House och drack mumsig Chai Latte. Nyligen åt vi årets premiär grillning ojoj vilka sommarkänslor, fruktansvärt gott med grillat. Nu fattas bara lite värme, brunbrända ben och det efterlängtade sommarlovet så kan ingenting bli bättre.


Nej min helg har varit helt perfekt faktiskt, saker och ting har varit på min sida, det är väl sådana helger man minns och längtar efter. Hmm..ganska självklart att man längtar efter dom perfekta helgerna annars hade nog blivit lite konstigt.


My own flowerpower

Nu är jag klar med min kjol, så nu kan jag trala runt och vara lycklig i min blommiga kjol. Låtsas att det är vår och sommar bara genom att titta ner på mig själv och mötas av ett hav av blommor. Underbart!
Nej nu ska det ut på promenad med loppidopp..


I want you inside my box

Kom hem idag och fotade lite i trädgården bland alla fina blommor, så kommer min far ut och istället för att fråga rött ut vad fan jag håller på med säger han lite snällt "Jaha, så ni har börjat med något nytt arbete i skolan". Nej det var ju inte riktigt så utan det var av mitt egna intress jag gjorde det, för nu älskar jag blommor får sådana sommar känslor så jag bara vill sätta på mig bikinin och springa och slänga mig ut i havet. Men om jag gjorde det skulle jag nog mötas av en chock och frysa mig alldeles blå om kroppen så lika bra och vänta lite till i alla fall.

image200

image201

image202

Min väns skor och mina

image198
image199

Flowerpower and sunshine in my face

Morgondagen väntas med "spänning", dags för nationella proven och denna gången englska uppsats. Hmm undrar hur det slutar menmen det får gå som det gå låt mig hoppas på det bästa bara.

Underbart slapp och skön dag, bara lite skolarbete precis så lite så det blir kul ungefär, morgonträning och ögonen stirrandes på symaskinen när nålen åker upp och ner. Snart klar med min blommiga kjol som jag på började ikväll, vill ha klart den nu, men tyvärr har jag inte hunnit köpa något resår så allt är klart, bara att sätta i resåren så kan jag sätta på mig min blommiga kjol och vara lycklig.

image197

Uppdateringar

Dags för lite helg-uppdateringar nu känner jag.
Som sagt var så spelade vi ju GM i helgen, vilket gick strålande till och med så bra att vi vann hela skiten. Så man fick med sig en liten guldplakett hem och prishyllan i klubben fyllde vi på ytterligare, inte illa måste jag säga. Finalen spelade vi mot våra 92er, så det blev både silver och guld till oss kan man säga.

Lördag kväll tillbringade jag på en tjejmiddag, vilket var väldigt trevligt. Träffade massa nya människor, vilket jag aldrig tackar nej till. Så det var en perfekt avslutning på den dagen.

Vädret fortsätter så som jag vill ha det, soligt och skönt. Kunde ju bli lite varmare men ska inte klaga, hellre såhär än massa regn.

Just nu älskar jag skolan för, för första gången sedan jullovet skulle jag tro har vi i stort sätt ingenting att göra, det är helt underbart. Men snart kommer det komma, för det börjar bokas in provdatum och inlämningsdatum så snart kommer jag väl klaga på att det är så mycket att göra, men njuter av stundens ledighet.

Något som känns kostigt är att det inte kommer vara någon träning förrän i början av maj, så nu blir det till att träna själv och planera in det, fast det är skönare att kunna bestämma lite själv när man vill träna ibland.

Med andra ord bara en massa kanske onödiga uppdateringar, men var tvungen att släppa lös på det hela lite. Så nu ska jag sätta mig och göra lite skolarbete, men absolut inte mer än vad som behövs!

GM

I helgen är det mycket handboll som gäller, nämligen GM. Än så länge har det gått extremt bra för oss, började med en vinst i går på 20-1 sen fortsatte det idag med 15-4 och 17-8. Så nu hoppas vi att vi vinner imon så är vi vidare i semi, hårdaste motståndet är i morgon. Så bäst att hålla tummarna, för vill inte åka ut nu.

Ska snart iväg på tjejmiddag och träffa massa nytt folk, ska bli grymt trevligt faktiskt. Men oturligt nog så ligger min match i morgon så jag ahr samling klockan åtta. Alltid när man ska göra något kul kan man aldrig göra det så länge, blir så besviken. Menmen glad att jag kan gå överhuvutaget.

Ett litet snabbis inlägg där bara, kommer lite uppdateringar imon om både tjejmiddag och handboll!

En solig kväll och en ledig dag

Igår kväll var det heelt underbart, fika på stan med favoritunge och därefter en liten promenad genom stan i kvällssolen. Även om det var kallt var det så vackert. Helt underbart att solen börjar synas lite mer, det gillar jag..
Det hela med solen började redan i skolan, då man kunde njuta när vi skulle gå och äta, sedan kommer svenska läraren med den goda överraskningen att den som skrivit klart sin insändare får i uppgift att gå ut och ta en promenad i solen, jag tackade och tog emot. Tog en liten promenad till Pressbyrå där jag köpte en tidning och därefter en promenad tillbaka till kajen där vi satte oss i solen och bara sög in solljuset och njöt till max..
En solnedgång i Göteborg är vackrare än jag tänker på



Idag har man då haft buffertdag, vilket innebär att man varit ledig. Denna veckan är toppen, inställda lektioner, ledig dag och ingenting att plugga kan det bli bättre? Just det jag har sett solen hela 3 gånger denna veckan vilket höjer mitt humör. Sedan finns det väl brister med, men de behöver man inte ta upp när så mycket annat är bra!
Dagen började med att ha ett litet mini-spa, man måste göra sig lite snygg för sig själv ibland. Träffade min tandläkare idag, inte av en slump utan av ett måste och jag trodde jag skulle åka på en halshuggning eftersom tandställningen inte suttit i på en vecka, men turen och snacket låg på min sidan. Så snabbt innan hon hann öppna munnen började jag pladdra på och ursäkta mig vilket slutade i att jag slapp halshuggning. Så jag är väl lycklig för det, hade varit lite tråkigt!
Målat naglarna har jag gjort med, i lite pärlemorskimmer så nu glänser de med! Så minuterna nu är så som jag vill att de ska vara...
image196
Jeansjacka Mammas från Diesel, grå topp och väska H&M, sjal Fiorucci

Dejt med symaskinen

Jippie, jag hann med att sy och är till och med klar nu med klänningen till J även om det tagit ett tag inte för att jag hunnit sy så mycket så beror nog på det, men nu är den i alla fall färdig och jag hann klippa ut tyg till en kjol till mig med så nästa projekt en blommig kjol till mig. En blommig kjol, hmm låter somrigt, vilket får mig att vilja ha sommar ännu mer.

Här kommer en liten visning på klänningen som J får imorgon!

Fika, presenter och bio

Igår var det som rubriken lyder fika, presenter och bio med mina älsklingar. Hel perfekt och underbart att vara med er tre var så längesen nu. Så det var en perfekt avslutning på dagen igår!

Idag ska man som sagt var sätta sig med skolarbete, sen kanske det blir lite symaskin om jag hinner skulle vara skönt som lite avslppning från skolarbete.

Tråkigt väder ute idag, grått och säkert lite regn då och då, inte för att det förvånar mig särskilt mycket men vill ha sol nu. Vill slippa jacka och bara kunna gå i en tröja till skolan. Saknar sommaren, hoppas på en riktigt fin svensk sommar och inte någon regnig sommar som förra året.

Mina fina presenter jag fick igår:

Någon 17 år idag!

GRATTIS ÄLSKLINGS LOPPAN! Denna tjejen var snyggast i håret idag, nedspräjat hår i rosa och massa halloween spindelnätsspray i håret kan inte bli mycket snyggare måste jag säga.
Slapp och skön dag idag, så jag är väl nöjd sen blir det träning snart med som en härlig avslutning på dagen!

Jag ÄLSKAR detta vädret heelt underbart är det, visade t.o.m lite ben idag och det var inte ens kallt, kan det bli bättre? Nej, skulle inte tro det! Senast igår skrev jag att det var tråkigt väder och det gjorde mig tråkig, att vädret kan göra så stor skillnad på humöret, idag när det var sol var jag lycklig och glad.. Glad över att känna solens strålar värma mig och se alla människor på bryggan mums!


2/4

Idag är det tråkigt väder och jag blir både trött och tråkig av det. Plus att jag misslyckats med att ta fram skolböckerna orken för dom har inte funnits, så tyvärr böckerna ni får dyka upp imorgon istället. Men imorgon fyller även Loppan år!! Så det blir förhoppningsvis en fika på stan, annars kommer det blir tjejkväll på lördag, vi fyra ska rocka loss. Best together now and forever <3

Snart blir det träning, slita hårt och komma hem redo för att möta sängen och morgondagen, morgondagen och 2½ timmas lunch inte helt fel faktiskt.




RSS 2.0