Fördomar och onödiga rykten?!

Igår kom jag och tänka på att vad mycket fördomar folk har om allt och alla. Det är verkligen sjukt, jag vet själv att jag kan komentera och vara fördomsfull mot människor. Visst första intrycket av människor är det som speglar på vad man tycker och tänker om folk. Men utan att ens ha fått ett första intryck får vi fördomar om varandra.
När man väl tänker på det är det hemskt. Men jag själv tänker inte alltid på att man har så mycket fördomar.

Men det var inte bara det med fördomar som jag tänkte på utan även det här med rykten. Det är ju sjukt vad mycket rykten som sprids och en del av dem handlar om saker som inte andra människor har med att göra med överhuvudtaget. Varför lägga sig i och sprida saker till andra som ingen annan ska bry sig om?
Saker som man själv bestämmer över och ingen annan ska lägga sig i med onödiga åsikter och tankar som blir till rykten.

Tyvärr kommer nog alltid rykten och fördomar finnas. Men man kan ju hoppas att inte allt för många fördomar är negativa utan mer positivt om folk.
 Men nu när sommaren kommer blir i alla fall jag mycket gladare och då kan man ju hoppas på att inte få höra så mycket bullshit.


Önskelista inför sommarn


=)

Första inlägget i min nya blogg. Fick insperation av kompisen min. Hoppas nu bara att jag klarar av att uppdatera detta, men det ska nog funka.

Denna dag har varit väldigt skön, tema-vecka i skolan och det innebar en dag i solen och en ytterst liten kraftansträning. Lunchen blev väldigt lyckad frukt och godis
Nu efter denna härliga dag är det dags att plugga lite och sedan träning.
Imon är det tjejmiddag, något riktigt kul att se fram emot :)
Hoppas att det blir riktigt bra väder hela helgen. Strålande sol och värme det finns nog inget bättre!


RSS 2.0