Kändisar

Tänk att vara kändis klart man vill de, tjäna mycket pengar, få vara populär, kunna resa och köpa massa dyra fina kläder. Men om man tänker efter tänk vad de upplever, snacka om att få höra massa bullshit om sig hela tiden men det är väl antagligen något som hör till när man är känd.
Men inte bara det att man hör massa om sig, tänk alla krav att du se bra ut, ha snygga kläder, vara smal och man ska helst vara jättenyttig, de ska väl få äta lika mycket skräpmat som oss utan att någon ska bry sig.
Tänker på stackars Britney Spears hon har ju fallit sönder totalt. Visst jag vet inte vad det beror på men man kan ju undra om det har något med kändisskapet att göra, visst jag tycker att hon var betydligt sötare förut och allt sådant. Men så är det med oss "normala" med att först kanske man är jättesöt men på några år "förfaller" man sig lite.

En sak som jag skulle vilja är ju att se ut som en kändis, att kunna få gå på galor någon gång ibland och få bära dessa fina kreaktionerna som de bär och på vardagarna kunna köpa alla fina kläder och sådant. För vem vill inte det!
Men tycker bara att det är så hemskt med vissa saker, som att tjejer svälter ihjäl sig på grund av att de vill se ut som en kändis eller kändisar som svälter sig och för att inte tala om modeller. De går ju på kokain halva bunten för att kunna överleva utan att äta. Att man ska behöva gå på droger bara för att man måste hålla vissa mått är ju hemskt.

Men om man blir kändis får man nog ta vissa konsekvenser!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0