Underbara lediga dag!

Att det kan vara så skönt att vara ledig, det är ju nästan sjukt att lediga dagar betyder så mycket för en. Även om jag har städat och pluggat, alltså gjort nödvändiga och gaska tråkiga saker så har dagen varit perfekt. Perfekt på det sättet att jag hunnit med det jag ska göra, har kunnat göra allt i min egen fart och inte kännt att jag måste stressa så det bara blir lite halvdant. En dag då jag bara kunnat koppla av även om jag gjort något, det där lät mysko men bästa förklaringen för denna dagen. Snart dags att åka iväg till träningen och umgås lite, alltså mycket gjort på denna dagen men ändå grymt slappt och skönt! Hurra för studiedagar, hoppas på att någon kommer med förslaget att man ska införa minst en studiedag i månaden, bäst hade ju varit i veckan men det är nog för mycket att begära. Men en gång i månaden tycker jag låter perfekt!


Tänker på dig vännen min, du är inte värd det inte igen, inte nu när du börjat komma tillbaka! Det var som en dolkstöt i ryggen för mig, vill inte ens tänka på hur ont det måste gjort för dig! Du finns i mina tankar <3

Minimarket

Var inne och kollade lite på Minimarket och hittade rikigt snygga saker.


Designerdrömmar

När jag sitter och tittar på alla fina kläder på internet och i tidningar blir drömmarna om att bli kläddesigner starkare och starkare, vill bara få ledigt i ett par månader och få chans att sy och skapa, hinner inte det i nuläget med all träning och skolarbete som ska skötas.
Så bara därför måste jag lägga upp lite bilder och drömma lite mer!

image144

Alperna :)

Snart är det dags för Alperna med loppiplopp ska bli underbart längtar ihjäl mig!! <3

21/1 - Grattis stumpan!

Helgen var fin fin precis vad jag hade hoppats på!

GRATTIS ALINNE ÄLSKLING! Du är bäst <3


Tiden går så fort, det har redan gått en månad sen det var jul, en hel månad och var har hänt på den månaden egentligen, någon som minns? Jag gör det inte i alla fall. Minns att det varit jävla skit väder med bara massa regn och äckel. Men vad som hänt annars jadu, knappt så jag minns det. Åter tillbaka till att allt går så snabbt och jag hinner inte med, är det kanske jag som är långsam eller är det så att allting går fruktansvärt snabbt. Fyller 17 i år och det känns som jag nog borde fylla 14, det har alltså gått 3 år som bara runnit iväg utan att jag knappt minns allt som hänt, om jag skulle försöka säga att just något hände den perioden så skulle jag misslyckas. Tänkte på det förut att jag skulle inte kunna säga att just det, de hände på våren då och då under den månaden. Aldrig! Men ska väl inte klaga så mycket på att allt går fort, det borde ju betyda att jag har det desto roligare, för när man har tråkigt har tiden lust att gå väldigt långsamt.

Peppar, peppar ta i trä

Det är väl så mna ska säga när någon går bra och man nästan skryter om det för det är alltid då det dåliga händer. Så därför säger jag peppar, peppar ta i trä! För det är så att denna helgen har börjat underbart och än så länge är det en av de bästa helgerna på länge. 
   Igår var det fika och bio med mina goding tjejer från klassen, helt underbart och för söta när alla började gråta på bion så folk nästan började vända sig om och se vad som egentligen hände längst bak. Men ni är bäst, underbart att gå i skolan med er.
  Idag var det träning, lite segt med tidig träning men allt skönt att träna och sen var det musikal heelt underbart duktiga så bra gjort och inte snacka om dans och sång bland det bästa jag sett på länge. Snart ska jag iväg på middag med massa goa tjejer så nu hoppas vi på att det inte händer någon katastrof bara, men det blir säkert underbart!
I'm back on track!

crap

Carp, crap, crap!

I'll be there for you I promise, just start thinking about who you are and what you're doing with your life, before it's to late. Just start to focus on you future. I don't want you to mess-up your entire lifetime because of all that crap. Please, start think about you and the best for you! I can't help you, you have to help yourself through this. I can just be there by your side.

Musik

Har lyssnat på musk i stort sätt sen jag vaknade idag oavbrutet. Det är så underbart med musik, man kan lyssna på det vilket humör man än är på för det finns alltid musik som passar humöret. Musik är som en drog, man blir beroende och kan inte sluta leva utan den. Musik är helt enkelt underbart!

Idag har det surrat mycket

Timo Räisänen
The Weepies
Maria Mena
John Mayer
Oasis
Mat Kearney

Åter i bänken

Nu var man tillbaka i skolan då, tillbaka i bänken där man sitter och försöker hålla fokus men många gånger misslyckas. Men ett litet nyårslöfte var att försöka vara lite mer positiv till skolarbetet, ska vi se hur bra jag lyckats typ inte alls, så bra klarar jag mina nyårslöften yippie! Men ska väl ändå försöka för snart är det lov igen vilket betyder alperna med min gullunge, längtar så jag håller på att spricka!

Blev så glad idag när jag kom hem öppnade brevlådan och där låg en Elle och bara väntade på mig, så innan jag lägger mig ikväll efter träningen får det allt bli att läsa Elle, bästa avkopplingen är solklart mina tidningar! Ännu lite intressant fakta, sådan som är så nödvändig och lite utfyllnad!

Nej, nu blir det tillbaka till mina böcker och en stunds koncentration i hopp om bra betyg och glada miner!

3/1

I morgon bär det av till Jönköping, en lite trip med laget för att spela cup. Ska bli en mysig helg med goa tjejer!

Kläder är nog min kärlek, kan sitta i timmar på nätet och bara kolla på alla kläder och samma sak när det gäller stan gå tills fötterna inte bär mig längre. Det är så underbart med kläder, det finns så många olika stila, färger, mönster, former m.m. Du kan förvandla ett plagg till något helt gräsligt eller med lite trix göra plagget till något underbart. Det finns alltid kläder t.ex jag aldrig skulle ha som någon annan bara avgudar, samma sak som det finns kläder som ser ut som jag vet inte vad på mig och på någon annan sitter det som en dröm.
När man tittar på kändisar som bär samma klänningar ibland är det samma sak där, ibland kan den andra personen passa i klänningen hundra gånger bättre.

Stilar skulle man kunna rabbla en hel del som t.ex punk, rock, casual, sportig, bohem, osv. Jag kan säga er att jag ibland kanske inte gillar en viss sorts stil, men när man tänker efter det finns de som tycker samma sak om mig, det är jag bomb säker på. Kläder kan ju spegla ens personlighet och ofta om man tittar på stora gäng finns det ofta någon typ av samma stil eller något som flera fallit för. Så kläder kan nog vara en utsida för din personlighet.


Kollat runt lite på kläder det senaste och hittat lite jag tycker om:



Ashley Olsen har fruktansvärt fina kläder entligt mig, på dessa bilderna ganska enkla men de sitter ju så snyggt!


Nytt år och nya mål!

Nu är det ny termin och nytt år! Nu ska du och jag klara oss igenom detta, vi ska fan kämpa så svetten rinner för det är vad den kommer göra! När vi klarat av denna terminen så kommer sommaren då ska vi njuta och låta svetten rinna av solens strålar!
Du och jag mot världen!

2008-01-01

Ojoj redan nytt år! Tiden går så fort och redan klarat av en termin på gymnasiet, tider och folk har förändrats.

Nyårsafton igår då, det var väligt kul och att få tillbringa kvällen med mina älsklingar helt perfekt!

Nu när det är ett nytt år sägs det ju att man ska ha massa nyråslöften och nyårslöfterna brukar jag lyckas bryta efter 2-3 veckor hmm...Grattis till mig, men jag vet att det inte gäller mig att bryta nyårslöfterna så snabbt. Men nytt år och nya möjligheter är något jag kör på fullt ut!
Släppa året 2007 och bara minnas det fina och bra, glömma alla de tuffa dagarna när man bara velat vända om till sängen och somna om och vakna och allt perfekt. Men tyvärr har jag lärt mig att det funkar ju faktiskt inte så.
Jag är ledsen över att säga det men detta året har varit ett år med mycket ledsamhet och jag vet att många fler som jag känner säger samma sak varför det? Så himla tråkigt, så jag sastar på att år 2008 ska vara ett år med mycket kärlek och skratt.



Att se dig gråta skär i hela mitt hjärta, det ger mig kraftig smärta. Vill ha tillbaka ditt gamla jag det glada och bekymmerlösa, att ha sett dig det senaste halvåret såhär, är något jag önskar att jag skulle få slippa. Du har alltid varit ljusstrålen i min vardag, den som alltid ser till att mina deppiga dagar slutar med något bra. Att se dig ledsen och inte kunnat göra något utan bara komma med något som ska kallas tröst men inte kunna hjälpa är värst. Så nu gör vi 2008 till året med mest kärlek och skratt för nu vill jag ha tillbaka dig i ditt gamla skick! Men kommer alltid älska dig i vilken form du än är i!

RSS 2.0