Nätshopping

Lite hemsidor för nätshopping, alla har inte frakt till Sverige!

http://www.forever21.com/
http://www.asos.com/
www.net-a-porter.com
http://www.accessora.se/
http://www.topshop.com/
http://www.80spurple.com/
http://www.lyxoutlet.se/
http://www.ellos.se/
http://www.hm.com/se/#summer2007startpage
http://www.halens.se/
http://www.bubbleroom.se/
http://shopaholic.jetshop.se/
http://designsverige.jetshop.se/default.aspx

Saknar <3

Saknar mina kompis otroligt mycket och nu har Kalifornien tjejerna kommit hem med så vill hem och träffa kompisar nu men ska inte klaga.
Josse-Bosse saknar dig sååå mycket, vi tillbringade ju i stortsätt 24/7 i en vecka :( och när jag kommer åker du, sorgligt!

Snart kommer jag hem och får träffa er underbara människor som betyder mest för mig!
Nina utan sina vänner det är inget bra!

Stockholm

En hel dag i Stockholm med mamma var ritkigt trevlig faktiskt. Det blev sammanlagt en 9 timmars istelse varav 7 timmar var till att gå i affärer och gamla stan. Men det blev inte alls så stor shoppig som det hade kunnat bli med tanke på hur länge vi gick runt i affärer. Men tyckte det var väldigt mysigt att bara gå omkring i Stockholm, kolla på folk och bara njuta. Jag njöt extra mycket eftersom jag först när vi kom tillbaka till mormor och morfar behövde sätta på mig tröja och då var klockan halv tolv. Så vi hade en hel dag med strålande sol och 25 grader att gå runt i, det var helt underbart
Men det jag köpte var, tights i någon rosa aktig färg, en vit blus/skjorta och en väska. Men dan innan shoppade jag lite här hos mormor och morfar så jag känner mig riktigt nöjd. Klart att det finns massa mer jag vill ha men nu har jag inga pengar kvar efter all shopping nästan så nu får jag nog lugna ner mig lite. För sen blir det snart Lager 157, en sommar tradition faktiskt och då blir det lite till shopping.  

Idag har det varit en lugn dag, riktigt skönt faktiskt suttit ute och solat lite på balkongen, underbart!

Efter mycket snack om shopping här kommer lite snygga kläder som jag gillar:

Tillgfällig simmerska

Idag har det i alla fall varit uppehåll här i Linköping. Kändes riktigt skönt, känns som vädret kanske vänder och blir bättre. Det var så att vi kunde åka och simma utomhus. Men bassängen är uppvärmd annars hade jag aldrig gjort det kan jag ju säga direkt. Det var riktigt gött att simma och så kunde man skingra tankarna lite, kändes som om det behövdes.
När jag kom hem åt vi god mat, varför smakar alltid mormors mat sååå mycket bättre! Känns som jag kommer äta upp mig riktigt ordentligt denna veckan, på grund av all god mat!
Resten av dagen har jag faktiskt varit lite kreativ och sytt klart en klänning som jag började sy innan vi åkte hit. Blev faktiskt nöjd med den, så nu hoppas jag på värme så jag kanske får någon chans att använda den. 
I morgon är det time för SHOPPING och på torsdag blir det dags tur till Stockholm men ännu mer SHOPPING! Känns underbart att få tillfälle till massa shopping, men däremellan måste jag försöka klämma in lite vanlig träning även om shopping är min favorit träning, måste man väl vara duktig och träna vanligt med.
Nu är det dags för lite Glimore Girls!
KRAM

Fjantig bussresa!

Dagen började med att gå upp alldeles för tidigt eftersom jag somnade alldeles för sent! Men i alla fall gå upp äta frukost fast jag helst ville återvända in i drömmarnas värld, direkt i väg till stationen och kliva på bussen till mormor och morfar. Det var då allting började den fjantigaste bussresan jag varit med om! Vi hade två busschafförer och båda var överkäcka och trodde typ att det var roliga fast de var så tråkig att jag bara skrattade åt hur töntiga de var. Mamma höll med mig om att det var bland de löjligaste busschafförerna hon träffat och vi satt och önskade att de bara skulle bli tysta. Runt om mig satt det tanter som pratade alldeles för högt om saker som de trodde typ hela bussen ville höra på och jag ville bara SOVA! Men jag somnade ganska snabbt, hade min mp3 som räddning.
När vi kom till Jönköping klev den andra käcka busschaffören på och när vi åkte längst med Vättern var det så dimmigt så man knappt såg ut, tror ni inte då att han sitter med solglasögon! Jag ville då i detta ögonblicket gå fram till honom och fråga varför han hade solglasögon när man knappt såg vägen framför sig, kändes inte så säkert han kunde ju inte sett bättre i alla fall, snarare tvärtom!
Min bussresa gjorde mig nervös, tröttare än innan och väldigt uttråkad. Men jag klarade mig, sov halva vägen så slapp lida så mycket. Nu låter det som om jag är jätte negativ men när man bara vill sova och man har busschafförer som är överkäcka då går det än lite på nerverna faktiskt..

Men nu ska jag försöka njuta av en vecka i Linköping och Stockholm och hoppas på bättre väder än vad det är nu för nu vill jag bara döö på vädret, åter tillbaka till REGN! Deprimerande...
Men en sak är i alla fall säkert det ska SHOPPAS, tjoohoo!!! Det jag ser mest fram emot!
Kram på er alla!

Skor och väskor


Gymmet idag!

Några dagar med fotbollstittande har inte skadat, allt sett några spännande matcher måste jag ju faktiskt säga. Men nu är det slut för i år med Gothia cup. 
Så nu snart bär det av till mormor och morfar, sedan vidare en tripp till Stockholm, ska faktiskt bli ganska kul. Var ett tag sedan man träffade mormor och morfar. Men kommer sakna er ändå <3 Men som tur är blir jag inte borta mer än en vecka så det ska jag väl överleva. 
När jag kommer till Stockholm blir det fram med den stora plånboken (mamma) för då ska det allt shoppas loss ordentligt. Får nog inte ta med mig så mycket så jag kan få med mig sakerna hem igen! 

Idag är det gymma som gäller med Jossan, vi får allt bygga på oss nu innan sommauppehållet är slut. Snart är det dags för Göteborg cup och grejer man måste vara förberädd. 
Måste pysa ska byta om och packa ner grejer inför gymmet! 
Ha det bääst!  

20/7

Några dagar utan att något speciellt har hänt. Kollat mycket fotboll de senaste dagarna kul att åka in till stan när det är så mycket folk och grejer. Shoppat lite nu igen även om jag kanske borde spara de pengar jag har. Men men det blir säkert bra snart åker man ju till mormor och morfar och då kan det hända att plånboken får ett nytt liv och man kan köpa sig ännu lite nyare saker. Känns som man behöver köpa en helt ny garderob när man ska börja om på nytt, med ny skola och nya människor. Men nej ska inte börja prata skola redan, ännu är det ett litet tag kvar innan det börjar.
De senaste dagarna har vi sett så många söta små barn, det är ju sjukt vad söta små ungar det finns, ibland är det nästan som man vill ha ett själv. Fast det får allt vänta ett par år till innan det blir något av den saken.
Undra vad man kan hitta på ikväll då ska i alla fall äta tacos, låter som om jag aldrig gjort det haha, men det har jag och det är så fruktansvärt gott plus att jag är galet hungrig det är väl därför jag pratar mat. 

Äntligen sommarkänsla

TJOOHOO! Två dagar i rad med sol, fast idag trodde jag att det skulle bli en regnig dag för det kom några droppar men de försvann snabbt och övergick till sol.
Igår låg vi hela dagen på stranden och jag vet inte hur många gånger jag sa till mina kompisar att jag aldrig hade njutit så mycket av solen och jag njöt verkligen. Så när jag kom hem så på kvällen kändes det riktigt bra att äntligen ha fått förbättra brännan lite. Innan kände jag mig som ett lakan, nu känner jag mig lite sommarfräsch i alla fall. Dock var jag den ända av oss tre som badade och det var riktigt skönt det med, svalkade så skönt. Inte jättevarmt men inte iskallt heller! Helt perfekt var det med andra ord! Sedan på kvällen blev det lite oseriös fotboll =)

Idag har jag varit inne i stan och kollat gothia med kompisar. Var inne på heden. Men känns lite orättvist att Gothia får så bra väder, medan vi på Partille inte alls fick bra väder, lite surt. Men ska inte klaga för nu är det ju äntligen bra väder. Emellan åt vi riktigt god pasta, mums.
Men det blev inte bara fotbolls tittande utan även lite "fönstershopping" och vi provade lite saker för att se om man kanske vill köpa något. Men tyvärr så börja det svida lite i plånboken nu när jag shoppat en del och inget jobb har jag heller. Men snart bär det av till Stockholm med min mor så då får man väl snylta lite ur hennes plånbok.

Så nu har jag haft två riktigt bra dagar med sol och värme nu hoppas jag på fortsatt bra väder!
Kram på er alla


Sol idag :D

ÄNTLIGEN! En dag med sol och gud vad jag njuter av detta underbara väder. Jag klagar inte för en sekund, helt underbart och jag har suttit hela dagen i solen och bara göttat mig, vilken känsla det var!
Inte för att det känns som jag blivit mycket brunare, men det var dock väldigt skönt att sitta och kunna njuta av värme och sol.
Så idag har man bara suttit i solen och njutit, varit på en lite promenade och återigen kollat på step up men med en annan kompis. Nu ska vi snart ut och röra på oss igen och se om något kul dyker upp på vägen. Man kan ju alltid hoppas!
Nee nu ska det bäras av utåt!
Ha det bäst och NJUT av solen!

Vill också till Kalifornien!!

Sitter här och sönderdeppar, pratar med kompis som är i Kalifornien på språkresa med två till kompisar. Hon berättar bara massa roligt hela tiden och om deras 35 grader varje dag. Men det jag är mest avundsjuk är att första dagen står ADAM BRODY där på stranden. Hur orättvist är inte det på en skala, typ min dröm att få se honom i verkligheten.
Sen har de varit i Hollywood och ska eller varit i Bevery Hills också. Jag kan inte bli mer avundsjuk än vad jag redan är. Till hösten ska jag fan börja jobba och spara ihop pengar till en sådan resa,det med bastu!
Och nu är det tydligen morgon där och de ska ligga och gotta sig i solen en hel dag. JAG DÖR!
Här har det typ inte varit sol på 3 veckor och jag är lika blek som jag var i vintras, vad ska jag ta mig till! Visst det är lika för alla som har varit hemma, men nästan varenda kotte jag känner har varit, är eller ska utomlands!

Men vad jag har hört ska det bli 23 grader och sol är i morgon! JIPPIE! Så om det inte blir det imorgon eller måndag typ så går jag och gräver ner mig någonstans!

Idag har jag varit lite ambitiös, jag började med att gå upp vid halvtio för att sticka ut och träna, sedan kom jag hem gjorde frukost till mig och min mor, gick ut i trädgården och plockade lite hallon och sedan har jag sytt lite saker hela dagen, har fått lite inspiration från olika ställen till att sy. Så jag tog fram symaskinen och satte igång med att sy, gjorde ett litet fodral till min mp3 och så håller jag på med en/ett tunika/linne, men tyvärr saknade jag en dragkedja så om det nu mot alla odds skulle bli dåligt väder i morgon så kommer jag åka och köpa en dragkedja och göra klart mitt lilla projekt.
Nej nu ska jag åka iväg och köpa lite godis och tröst äta, för att jag inte ar utomlands!

Kram på er alla!

 Hit vill jag åka nu!

Fika

En trevlig dag på stan och vädret var jättehärligt! Det var sol idag, första gången på typ 3 veckor och jag är överlycklig! Nu längtar jag bara efter att det ska bli helt perfekt så man kan åka ner till stranden och sola och bada :)
Riktigt mysigt på stan med fika och lite allmän runt gång för att kolla vad man vill ha, men tyvärr svider det lite i plånboken nu, har redan shoppat alldeles för mycket. Fast lite till ska det allt bli när jag åker till mormor och morfar och sedan dagstur i Stockholm därifrån. Det kommer bli alldeles perfekt!

Seegt!

En seg dag och vädret är fortfarande dåligt, tyvärr.
Har inte gjort så mycket idag varit och handlat lite små saker som inte är särskilt viktiga men i detta vädret får man köpa sådant som inte är så viktigt heller. Kände mig faktiskt duktig när jag gick till bokaffären och handlade böcker, så nu när det ändå är sånt här väder kan man ägna några timmar åt en bok. Låter sjukt tråkigt men vad finns annars liksom så då kan man lika gärna vara lite duktig.
Snart är det dags för lite träning, skönt att träffa lite folk och man får lite att göra en stund. Sen kan man känna sig lite duktig när man kommer hem också.
Nee, nu vet jag inte så mycket mer man kan skriva finns inte så mycket mer att skriva om.
Ha det bäst!

:)

Trevlig dag idag även om vädret fortfarande är helt värdelöst. Fika med min bror och sedan iväg till gymmet med min favorit unge, därefter avslutade vi kvällen med filmen "Step up" som jag blev helt galet kär i. En dans film som bjuder på helt sjukt bra dans, direkt när jag hade sett den ville jag direkt till en dansstudio och lära mig dansa sådär bra. Helt sjukt bra dansare med i den.
Men dagen började med lite pinsamheter som jag gjorde för mig själv på stan, lite allmän klumipighet, sådant man gör och hoppas att ingen ser hur klumpig man är. Jag skyller allt på att jag var trött.

Sitter här nu och är så fruktansvärt rastlös känns nästan som om jag skulle kunna gå ut och springa en stund, men nee kommer inte bli så får väl krypa ner i min säng och bläddra i cosmopolitan eller något, så man blir lite slö och somnar.

Nu säger i alla fall vädergubbarna att det ska bli riktigt soligt på fredag och lördag, så då får ma väl gå upp med solen och njuta av solen till fullo, av mig är i alla fall solen grymt saknad. Så nu hoppas jag inte att vädergubbarna ljuger för då blir jag ritkigt besviken på dem, då tror jag nästan att det är lika bra att gå i ide som att inte göra något i detta pissväder.

Vet bara en sak jag har kvar att göra av det som går att göra i detta vädret och det är väl att gå på bio, men tycker bara att det går massa action på bio nu och det är inte ritkigt min melodi.

Nej nu ska ja sluta klaga och försöka vara lite positiv.

Ska inte klaga på min dag den har faktiskt varit riktigt trevlig och ska försöka ha en lika trevlig och mysig dag i morgon med. Med lite vilja så ska det nog gå.

Får väl göra mig redo för sängen nu!

Kram på er alla

 Den tillhör nu e utav mina favoritfilmer. Älska <3


Segt väder och Bridget Jones

Började min dag med Bridget Jones dagbok härlig film! Kul att se på när hon gör bort sig på de mest konstiga sätten.

Ännu en dag med mulet väder, blir så trött på detta varför kan det inte bara spricka upp i sol och 25 grader varmt.
Men idag ser det lite, lite bättre ut hoppas att det är perfekt i morgon då.
Undra vad man ska hitta på resten av denna dag, eftersom det inte finns så mycket att göra så blir allting så segt hela tiden! Vill verkligen sola och bada NU!!



Nee, nu ska jag gå ner göra en god frukost och sen försöka vara kreativ och hitta på något. Undra om jag lyckas!?
Ha det underbart alla och hoppas att ni gör något roligt i detta vädret eller att ni har bra väder!
Kram Nina

Partille cup vecka

En härlig vecka fullspäckad med handboll. Tyvärr är ju vädret fruktansvärt dåligt regn hela tiden, menmen det var ändå kul att se lite folk och spela handboll. Men om vädret hade varit bättre hade det varit ännu roligare. Tyvärr gick det inte jättebra men ändå helt okej.
Nu hoppas jag på bättre väder känner mig blek som ett lakan eftersom det inte varit någon sol. Vill så gärna bara åka utomlands ta en sista minuten resa med några vänner. Fy fan vad gött det hade varit!
Detta vädret får mig att gråta, det finns absolut INGET att göra.
Nu ber jag varje dag om sol och värme!
kram

Handbollsveckor

Nu blir det två veckor emd handboll har redan avverkat en när jag var i Jönköping en vecka på handbollscamp det riktigt roligt och jag träffades massa nya roliga människor. Vi hade en toppen vecka, med grym träning med tränare som bla. Johan Pettersson och Jonas Källman, det gillar vi. Tyvärr var inte vädret det vi hade hoppats på men det gick bra ändå, som tur var hade vi ju hallar att träna i så vi slapp att träna utomhus.
Nu kommer denna veckan också innehålla mycket handboll, för det är ju Partillecup årets bästa och roligaste cup. Så nu hoppas jag på det bästa och bra väder, är så trött på detta skitvädret.
Man kan inte göra något i detta vädret, blir riktigt deprimerad av det, jag vill ha sol så man kan få lite bränna och ligga på stranden. Vill kunna bada och sola igen!
Vill utomlands! Snart tar jag mina saker och sticker en eller två veckor utomlands för här går det inte att vara i detta deprimerande väder!
Men får försöka hålla ut en vecka till och se om vädret förändras något, för om det gör det kan det bli möjligt att jag stannar hemma.
Ha det bäst alla!
Kram

RSS 2.0