Höst förkyldning!

Då har man även denna hösten åkt på den traditionella "höstförkyldningen", så nu sitter jag hemma och är allmänt trött och hängig. Ingen träning nu, känns tråkigt. Så ikväll blir det att sitta under filten kolla runt på lite snygga höstkläder, precis målat naglarna och sedan är det snart dags för Idol.

I helgen avslutad då vi våran nollningsvecka med en grym fest. Vi hade den roligaste bussresa till lokalen på länge, så kul att bussen t.om gick sönder. När vi väl kom till lokalen var alla glada och väntade på att bara få festa gärnet. Under kvällen var det mycket snack och dans. Var längesen jag hade så kul som jag hade i lördags och jag hoppas verkligen på fler fester i stil med denna. Tack till alla som var med och bidrog till denna underbara kväll : )

Med tanke på att jag nämnde att det blir lite nätshopping ikväll så får ni lite spaningar från catwalken:

Nolla!

Denna vecka är man då nolla på skolan! Känns väl sådär ;) Men vi har ändå grymt kul och man träffar massor med nya människor hela tiden, vilket är grymt kul!
I går var vi då inne i stan och sålde saker som t.ex kramar, bindor, kondomer, ketchup m.m. Man tjänade ju lite pengar men kändes som många tyckte man var totalt dum i huvudet.
Nu är det bara några dagar kvar och sedan går allt tillbaka till det "normala".
Nu är det snart dags för träning så ha det bäst : )


Svartsjuka!

Att svartsjuka kan vara ett så stort problem. Svartsjuka kan göra ett litet problem till något onödigt stort.
Tyvärr finns denna sjukdomen överallt på hela jorden, från norr till söder och från väst till öst.
Vad kan man göra så den inte skapar problem, för det gör den ju hela tiden? Jag har faktiskt ingen aning, någon annan som vet?
Att se två personer och sedan man själv den som bara står bredvid och önskar att det var än själv som satt där med kanske sin "drömkille"! Den känslan har nog alla upplevt på ett eller annat sätt, eller att en person alltid får alla bra saker och så får man själv ingenting. Då blir man också svartsjuk. Den dyker alltså upp överallt, vart du än vänder dig finns det ju svartsjuka. Kan svartsjuka leda till något bra då? Jo, något bra borde det kunna leda till t.ex två personer kanske får lättare att prata ut efter de börjat prata med varandra om problemet svartsjuka som finns mellan dem. Så det kanske trotsallt inte bara är negativa saker med svartsjuka.

Ännu en slapp söndag framför mig, med nymålade naglar sitter jag här nu och funderar på vad jag kan göra en dag som denna. Det blir nog lite skolarbete, promenad, slappa och film. Vädret suger ju också totalt grått på hela himlen inte precis så man blir glad av vädret.
Nej, nu måste jag göra något vettigt av denna dag, ha det bäst allihopa!

RSS 2.0