födelsedagspresent till mig själv

Tröstade mig idag med att köpa en födelsedagspresdent i förskott, tröjan som är med lite lägre ner här. Fans en kvar i min storlek tacka gud att jag fick tag i den annars hade jag blivit ledsen. Så nu är jag en tröja rikare och ett snäpp gladare! Sitter här nu en fredagkväll och skriver på ett arbete, känns väl lite segt men ibland får man offra sina fredagkvällar, plus jag är så trött hade ändå inte orka göra något!

Imorgon är det Miss J:s födelsedag och den ska jag fira lite, tyvärr blir det match på morgonen, samling 8.20 känns inte som en höjdare direkt, inte så man hoppar upp i taket av glädje, men vem vet kanske det är bra att gå upp tidigt så man hinner med allt!
På kvällen blir det tjejmiddag hos E ska bli myspys inte träffat henne på ett bra tag så det ska bli mysigt, så jag hoppas på en lyckad lördag. Jag vill inte tro på det som sägs på vädret att det ska bli storm, för jag orkar inte med sådant tråkigt väder! Usch usch jag vill ha vår nu, plocka fram mina vårskor och vårjackor, kunna gå med tjocka stickade tröjor utan att ha en stor vinterjacka till! Det ska bli underbart med vår om det blir en fin vår i alla fall.

25/2

Man försöker göra saker och ting så rättvist som det bara går, men det blir bara så fel ändå! Vad ska man göra när man inte kan dela på sig och tiden inte räcker till? När man inte vill göra någon besviken eller när man inte vill såra och ändå gör man det på något sätt. Man försöker pussla ihop det så det ska bli rättvist och jämt, lika mycket tid dit och lika mycket tid hit! Nee mer rättvist kan det inte bli, nu får det bli som det är!

080224

Värdet utomhus ska vi inte ens prata om, heeelt fruktansvärt tråkigt, grått och regningt. Var tvungen att beklaga mig lite ändå. Men dämpade min frustration med lite shopping med L idag och sedan en sväng hem till A där vi låg och kollade på resor. Vi vill åka NU! Så underbart det såg ut, varmt, soligt och alldeles alldeles underbart.

Jag har fått känslan av att vi är inne i en period där det sker massa konflikter hela tiden mella olika parter, att se flera kompisar varje dag hamna i konflikter känns inte speciellt bra. Jag vill inte att det ska vara såhär, det är inte roligt någonstans. Kanske jag inbillar mig eller att dt bara är denna veckan det varit så, så nu hoppas jag med hela mitt hjärta att denna veckan bara varit lite skruvad och allt blir bra nu denna veckan.

När jag var i stan dag och shoppade, tänkte jag lite på vad det var för kläder i affärerna och jag vet inte vad jag vill ha på mig i vår. Vet inte vad för kläder jag vill ha och jag som brukar veta i förväg vad jag vill ha för kläder, brukar nästan vilja ha lite för mycket. Men nu har jag ingen aning faktiskt, känner för småblommigt på några söta klänningar, men nu är det nog en sådan mellanperiod där det inte riktigt kommit in så mycket utan det är fortfarande en del vinterkläder kvar blandat med några nya vårkläder. Blandningen av detta gör det svårt att hitta något man verkligen vill ha, enligt mig. 

Snart är det dags för födelsedag (hmm mer 3 veckor) men i alla fall dags att börja önska sig lite saker och det var ett bra tillfälle att börja kolla idag på stan och hittade denna tröjan: 

fredagens outfit

image156

Tröja : Diesel
Klänning: MQ
Klocka: Calvin Klein

älska, sakna, önska

Orden som ständigt kommer upp i vardagen, man älskar, man saknar antingen personer eller det man inte har och samtidigt som man saknar brukar man önska. Önska att man kunde få det man saknar, få lov att känna den känslan att älska det man saknar. Orden hör alltså ihop, de passa bra! För om du älskar kan du sakna någon och då kan du önska att den var där!
Jag älskar mina vänner, saknar dem när jag inte kan träffa dem och önskar då att jag hade tiden till att träffa dem. Men det är lite orättvist, tiden räcker inte till. Den räcker inte till allt det man vill att den ska räcka till.


Jag vill ha mer tid!! Vill hinna sy, jag hade ett mål efter att jag en dag i somras satte mig ner och börja sy och det var att sy mera, sen sprang hösten iväg utan att jag lyckades sy något. Så var det då äntligen dags för jullov jag hade gjort en modell och klippt ut allt skulle bara köpa tyg, men icke sa nicke det lyckades jag inte med det heller. Så nu är jag snart framme vid sommar igen eftersom tiden går så sjukt snabbt, så nu får jag snart iväg och köpa mig lite tyger så jag i alla fall har något att börja klippa ut och nåla ihop!

Österrike - Ischgl

Kom hem igår efter en heeelt underbar vecka i Ischgl. Första gången jag såg ett moln på himlen var igår när jag vaknade på motellet i Tyskland och jag var nära på att börja gråta. Så deprimerande att mötas av moln när man alla andra dagar sett klarblå himmel och en strålande sol. Men ska inte klaga för idag har det varit ovanlgit bra väder för att vara Göteborg, men ska väl inte säga för mycket om det för då kommer la det gamla tråkiga gråa vädret komma tillbaka lika snabbt som det försvann.
Men åter till Österrike, att jämför svenska fjällen med detta går ju bara inte, det är så mycket bättre backar både snömässigt och de är så mycket längre så man hinner i alla fall åka innan man ska upp i liften igen. Nej det var helt perfekt, skolan och allt här hemma var som bortblåst ifrån mitt huvud, saknade bara mina favoriter, men som tur var, var jag där med min goding. Så jag dämpade min längtan liiite i alla fall. Men det var återigen perfekt och jag vill så hemskt gärna tillbaka till det perfekta och slippa skolan! Lyckat att klaga på skolan efter första dagen, men får väl ta mig i kragen och försöka för det är ju trotsallt bara en månad kvar tills min födelsedag och en resa till Prag med laget. Så nu får jag stå ut och se det från den bra sidan, dessa veckorna ska det i alla fall shoppas en sak som är säkert. Redan hittat en vårjacka, skor och lite annat som jag så gärna vill ha, men tyvärr kostar ju allt pengar men det får bli ett senare problem!


Kvällssnackis - efterlängtad

Träffade min väldigt saknade Alinne idag, usch usch gått två veckor sen vi träffades senast alldeles för länge det går liksom inte det blir så fel. Även om vi bara träffas i någon timma så är den timman guld värd måste jag säga. Att vi hinner säga så mycket på så kort tid är ofattbart, det var väldigt bra detta snacket, efterlängtat och välbehövt! Så min favorit du är guld värd för mig, även om du kanske inte kan leva dig in i alla så försöker du så väl att du lyckas ändå!

Ganska rolig dag i skolan, med födelsedagsbarn och firande av honom med ett sexspel och semla! Dock blev det ingen semla för mig dom var ju slut när min mamma skulle köpa såklart vad annars, men gottade mig med lite godis istället aldrig fel det heller måste jag säga. Men innan firandet var det lite skådespeleri i klassen, dags att spela upp Medea indelat i grupper! Min grupp hade lätt bästa kören måste jag säga, texterna vad från antiken och melodierna var melodier som nationalsången, pippi, fångade av en stormvind och hejhej monika! Så klockrena tjejer! Nee Sp1f är en klockren klass, lärarna skakar på huvudet när vi börjar sjunga "ja må han leva" på lektionerna och när folk har bakat till varandra och allt sånt, men vi kom fram till idag att vi borde få pris i bästa "ta hand om varandra klass"!

Jag längtar så till alperna, snart åker vi bara 3 dagar kvar helt osannolikt att det är så snart!

4/2

En helg med en massa bra handboll, SM steg 4 för mitt lag! Det var grymt och sista match shit jag har nog aldrig varit så nära en hjärtattack som då, att jag inte fick det var ju helt otroligt, så spännande som den matchen var. Men tyvärr förläning och vi förlorade med en boll, pissurt! Hade ju lika gärna kunnat vara tvärtom tycker jag faktiskt, men då hade jag nog fått en hjärtattack av lycka tror jag.

Tillbaka till skolan igen då och efter helgen måste jag säga att min röst inte låter som den borde göra, låter något mellan en blandning av en man och jaa en väldigt hes nina.

L och jag hade en diskutionsdag, vi har inte diskuterat så aktivt på länge och speciellt inte på naturkunskapen, härligaste komentaren var "Oj, nu blev jag röd!".
Mitt lilla J var ju tyvärr inte i skolan, stackars liten låg hemma med dunkande huvudvärk och hennes förklaring av ont i halsen "massa små kineser med sylvassa knivar".

En vecka med mycket plugg och grejer men sen på fredag bär det av till Alperna, Ischgl med S, underbart helt klart bäst, längtar ihjäl mig! Slippa plugga och tänka på skolan bara njuta av en massa snö och förhoppningsvis en stor strålande sol!

RSS 2.0